XBLOG logo @2x

devolo Access Point One: μια συσκευή, τέσσερεις «πόρτες» στον κόσμο του Internet

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία. Το Access Point One της devolo κλείνει τα κενά στο Wi-Fi, προσφέρει τέσσερεις θύρες LAN για συσκευές multimedia και εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα.

Ισχυρό Wi-Fi

Σε πολλά καινούρια κτήρια, κάθε δωμάτιο έχει πρίζα δικτύου, αλλά κανένα δεν έχει κάποιο Wi-Fi access point. Σας παρουσιάζουμε το ταχύτατο Access Point One Wi-Fi hotspot της devolo: η 2-σε-1 λύση για ισχυρό Wi-Fi και ενσύρματες συνδέσεις LAN.

Μοντέρνο και κομψό, αυτό το access point γίνεται εύκολα μέρος ενός δικτύου μόλις συνδεθεί σε μια θύρα LAN. Στη συνέχεια παρέχει Wi-Fi υψηλών αποδόσεων για τελικές συσκευές με ταχύτητες έως 1,733 Mbps (4×4 MIMO) χρησιμοποιώντας 802.11ac και έως 300 Mbps χρησιμοποιώντας 802.11n (2×2 MIMO). Συνολικά έξι κεραίες δημιουργούν ισχυρή κάλυψη Wi-Fi στα 5 GHz και 2.4 GHz bands.

Με το ταχύτατο Access Point One Wi-Fi hotspot της devolo, ανοίγουν οι δυνατότητες για την απόλυτη multimedia εμπειρία, από βίντεο streaming υψηλής ποιότητας μέχρι αστραπιαίο online gaming.

Τέσσερεις θύρες LAN για σταθερές συσκευές multimedia

Packshot devolo Access Point One

Η devolo κάνει ένα βήμα πιο μπροστά με το Access Point One, προσφέροντας μια χαμηλότερη τιμή σε συνδυασμό με ταχύτατο Wi-Fi και full-fledged λειτουργικότητα switch. Ακόμα, κάποιες τερματικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν με το οικιακό δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet χρησιμοποιώντας μια από τις τέσσερεις θύρες. Αυτός είναι και ο ιδανικός τρόπος να συνδεθούν συσκευές όπως μια smart TV ή μια κονσόλα gaming στο Internet. Η πρόσθετη θύρα gigabit προορίζεται για σύνδεση με το καλώδιο του δικτύου. Το devolo Access Point One είναι ιδανικό για το «βασίλειο» του home entertainment.

True plug & play

Η εγκατάσταση είναι απλή. Πρώτα συνδέετε το devolo Access Point One στην πρίζα. Έπειτα, συνδέετε την θύρα gigabit με το δίκτυό σας μέσω καλωδίου LAN. Είστε έτοιμοι!

Αν το επιθυμείτε, η λειτουργία WPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχετε απόλυτη πρόσβαση μέσω Wi-Fi σε όλο το σπίτι.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην τεχνολογία για να απολαύσετε την πολυτέλεια του plug-and-play. Γρήγορο, απλό και ολοκληρωμένο: έτσι φτάνει το γρήγορο Internet στο σπίτι με το Access Point One.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo Access Point One είναι τώρα διαθέσιμο online, καθώς και στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 119,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε – Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.