XBLOG logo @2x

Ελένη Γιαννακάκη: Demystifying Blogs and Blogger Relations (video)

Δείτε την παρουσίαση της Ελένης Γιαννακάκη από την Hill & Knowlton Digital PR με θέμα “Demystifying Blogs and Blogger Relations”, στο Social Media Conference που έγινε πρόσφατα στο συνεδριακό κέντρο «Δαΐς» από την Boussias Conferences.

Δείτε βίντεο και από τις υπόλοιπες παρουσιάσεις στο Social Media Conference!

H Ελένη Γιαννακάκη ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη Hill & Knowlton το Φεβρουάριο του 2010 ως υπεύθυνη για το digital χειρισμό των λογαριασμών της εταιρίας. Συγκεκριμένα ασχολείται με blogger relations, digital reputation management, σχεδιασμό και υλοποίηση ενεργειών στα Social Media και ανάπτυξη digital destinations. Μεταξύ των πελατών με τους οποίους συνεργάζεται είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Johnson & Johnson΄s και η Bayer.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Hill & Knowlton, εργάστηκε στη Βοστώνη στην εταιρία δημοσίων σχέσεων Lewis PR για IT και B2B λογαριασμούς, αλλά και στην Αθήνα στην Civitas όπου συνεργάστηκε με πελάτες όπως η Intel, η Asus και η JP Morgan Asset Management.

Έχει συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό συνέδριο της Hill & Knowlton για τo Digital PR, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Social Media και έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό παρουσιάσεων εισαγωγής στα Digital Μέσα σε πελάτες της εταιρείας.

Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στις Δημόσιες Σχέσεις από το Boston University και μιλά αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.