XBLOG logo @2x

Creative Sound BlasterX Kratos S3 review: Τα 2.1 ηχεία που χρειάζεται κάθε PC

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν όσοι φτιάχνουν ή αγοράζουν ένα PC είναι να παραλείπουν να επενδύσουν στο κομμάτι του ήχου. Ένα καλό σετ μπορεί να κάνει την διαφορά, και παρόλα αυτά πολλοί αγοράζουν φθηνά ηχεία ή συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα -αδύναμα- ηχεία του υπολογιστή τους.

Η τεχνολογία του ήχου προοδεύει με το πέρασμα του χρόνου όπως και κάθε άλλη τεχνολογία, και για αυτό όσοι δεν έχετε αγοράσει ηχεία ή έχετε ένα παλιό σετ ίσως ήρθε η ώρα για αναβάθμιση.

Όσοι ψάχνετε για ηχεία μέχρι 100€ τότε θα πρέπει να κοιτάξετε πρώτα τα Sound BlasterX Kratos S3 της Creative. Η Creative, με έδρα στη Σιγκαπούρη, είναι μια εταιρία με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον ήχο η οποία πρόσφατα επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική αγορά με τα τελευταία της προϊόντα.

Creative Sound BlasterX Kratos S3

Το Creative Sound BlasterX Kratos S3 είναι ένα προσιτό σετ ηχείων που έχει σχεδιαστεί για gamers, ωστόσο πρέπει να βρίσκεται σε κάθε PC ακόμα και αν βλέπετε ταινίες ή ακούτε μουσική. Η ισχύς του ηχοσυστήματος είναι 92 Watt, δηλαδή είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας του, και αποτελείται από δύο ηχεία δορυφόρους (μεγέθους 70mm) και ένα 1 subwoofer (133mm). Το αποτέλεσμα; Καθαρός και πολύ δυνατός ήχος, φοβερό μπάσο και μηδέν παραμόρφωση.

Όλα τα ηχεία είναι κατασκευασμένα από ξύλο, και αυτό βοηθάει στην παραγωγή πιο θερμού και φυσικού ήχου απ’ ότι έχουν τα πλαστικά ηχεία. Φυσικά η σύνδεσή τους με τον υπολογιστή γίνεται μέσω της παραδοσιακής αλλά “απαρχαιωμένης” θύρας ακουστικών 3.5mm που η Apple έβαλε ως στόχο να καταργήσει.

Creative Sound BlasterX Kratos S3 (2)

Το μεγάλων διαστάσεων subwoofer είναι τοποθετημένο προς τα κάτω, έτσι ώστε να κατευθύνει τον ήχο προς εκείνη την κατεύθυνση και τα μπάσα να μην βουίζουν όταν είναι στο δυνατό. Το subwoofer είναι τόσο καλό που δεν ακούς μόνο τις εκρήξεις των παιχνιδιών, αλλά νιώθεις και την δόνηση που παράγει.

Creative Sound BlasterX Kratos S3 software Sound BlasterX Acoustic Engine Lite

Εφόσον φτιάχτηκαν για gaming, τα Creative Sound BlasterX Kratos S3 συνοδεύονται και από το πρόγραμμα Sound BlasterX Acoustic Engine Lite για τα PC. Στο πρόγραμμα θα βρείτε ρυθμίσεις για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών (First Person Shooter, Driving Simulation, Sports κτλ.) και ρυθμίζοντας το πρόγραμμα ανάλογα την δραστηριότητα επιτυγχάνεται καλύτερος ήχος για να μπορείτε να ακούσετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Creative Sound BlasterX Kratos S3 (3)

Τα Sound BlasterX Kratos S3 της Creative μας εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή. Παράγουν εξαιρετικό ήχο, το μπάσο είναι απλά τέλειο και δεν βρήκαμε κάποιο μειονέκτημα. Στα 89,99€ που ζητάει η Creative από εσάς ίσως είναι το καλύτερο σετ ηχείων της αγοράς.

Creative Sound BlasterX Kratos S3
  • Ήχος
  • Χαρακτηριστικά
  • Εμφάνιση
5

Σύνοψη

Τα Creative Sound BlasterX Kratos S3 παράγουν εξαιρετικό ήχο και το μπάσο είναι απλά τέλειο. Στα €90 είναι πραγματικά μια “value-for-money” πρόταση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.