XBLOG logo @2x

Η Creative γιορτάζει στην Gamescom 2017 τα 30 χρόνια από την πρώτη της κάρτα ήχου με την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας Sound BlasterX AE-5

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την πρώτη της κάρτα ήχου, στην έκθεση gaming, Gamescom 2017. Διάσημη για την εδραίωση του de facto προτύπου στο PC Gaming με τις κάρτες ήχου Sound Blaster® και για την έναρξη της επανάστασης στην αγορά των πολυμέσων, η Creative θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, την καινούρια κάρτα ήχου επόμενης γενιάς, την Sound BlasterX AE-5.

Sound BlasterX AE-5: Η Νέα Εποχή στον PC Gaming Ήχο
Creative Sound BlasterX AE 5

Η Sound BlasterX AE-5 κάρτα ήχου διαθέτει τον καλύτερο ενισχυτή ακουστικών gaming στον κόσμο. Προσφέρει επίσης, την απόλυτη απόδοση ήχου με το πλήρης ισχύος 122dB 32-bit/384 kHz ESS Sabre™ DAC, έναν κατά παραγγελία σχεδιασμένο, εξαιρετικό  ενισχυτή ακουστικών 600Ω, που αποτελείται από audiophile-grade components και φυσικά την ιδιόκτητη Sound Blaster  τεχνολογία.

Η AE-5 είναι επίσης η πρώτη κάρτα ήχου στον κόσμο με ενσωματωμένο ελεγκτή RGB που τροφοδοτείται από το Aurora Reactive Lighting, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το περιβάλλον τους με μια επιλογή από 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Η AE-5 δίνει τη δυνατοτητα να συνδέσετε έως και τέσσερις λωρίδες φωτός 30cm για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο το gaming περιβάλλον. Το εξειδικευμένο PCB επιτρέπει επίσης, να ανάβουν τα RGB φώτα σε τρεις πλευρές της κάρτας, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου στο περίβλημα της AE-5.

Εκτός από την δυνατότητα απόδοσης 7.1 surround sound, η AE-5 υποστηρίζει επίσης το νέο Radar Scout, μια τεχνολογία ήχου που συγκλίνει PC και κινητές συσκευές και φτάνει το gaming και την ψυχαγωγία σε υπολογιστές και laptop σε νέα επίπεδα ψυχαγωγίας και ηχητικής απόδοσης. Οι παίκτες μπορούν τώρα όχι μόνο να απολαύσουν εκπληκτικό ήχο, αλλά και να δουν την κατεύθυνση των πηγών ήχου στις έξυπνες συσκευές τους.

Γιορτάστε μαζί μας 30 χρόνια από την πρώτη μας Κάρτα Ήχου

Η Creative θα γιορτάσει την 30ή επέτειο από την πρώτη της κάρτα ήχου στο περίπτερο Sound BlasterX (Booth 20) στην Αίθουσα 5.1. Οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν εκδηλώσεις και συναρπαστικά δρώμενα που στόχο έχουν να τονίσουν τον “μαγικό” αριθμό 30. Ο παρουσιαστής και υπεύθυνος για τα δρώμενα Frank Schilde (μεταξύ άλλων) θα παρουσιάσει:

  • Διαδραστικές παραστάσεις επί σκηνής και παρουσιάσεις προϊόντων
  • Συνεντεύξεις με κορυφαίους Ευρωπαίους e-Sports παίκτες από την ομάδα FIFA της Epsilon eSports και την ομάδα Hearthstone της compLexity Gaming
  • Επετειακά Freebies
  • Giveaways και διαγωνισμούς
  • Πάρτυ

BlasterX Gaming Zones

Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο Sound BlasterX θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν το Sound BlasterX Katana – το πρώτο στον κόσμο gaming under monitor audio system (UMAS). Οι κορυφαίες ομάδες ευρωπαϊκών και αμερικανικών eSports, η Epsilon eSports και η CompLexity Gaming, θα είναι επίσης εκεί για να φτάσουν με τους συμμετέχοντες το gaming σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Οι gaming zones υποστηρίζονται από κοινού από τον κορυφαίο κατασκευαστή οθονών gaming AOC International, την gaming controller εταιρεία Scuf Gaming®, την κορυφαία εταιρεία λιανικής υπολογιστών με έδρα τη Γερμανία Caseking.de, την κατασκευάστρια εταιρεία gaming bean Gamewarez και την Creative και θα διαθέτουν επίσης τα εξαιρετικής ποιότητας καθίσματα gaming εμπνευσμένα από το εσωτερικό πολυτελών σπορ αυτοκινήτων – όλα σχεδιασμένα στη Γερμανία.

Το περίπτερο BlasterX θα χωριστεί σε τρεις συναρπαστικές ζώνες για τους συμμετέχοντες ώστε να βιώσουν μια πλήρη ποικιλία gaming και ψυχαγωγιας: μια PC Gaming Ζώνη με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, μια Ζώνη Gaming Console όπου οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το τελευταίο PS4 ™ FIFA 17 και μια ζώνη Sound BlasterX Katana αφιερωμένη στον ήχο δωματίου.

Στην έκθεση θα εκτίθεται όλη η σειρά Sound BlasterX με τους εξής κωδικούς:

  • Το Sound BlasterX Vanguard K08 RGB Μηχανικό Πληκτρολόγιο Gaming
  • Τα Sound BlasterX Katana και Kratos S5 gaming ηχεία
  • Τα Sound BlasterX H7 και H5 Tournament Edition ακουστικά
  • Το Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse

Οι κωδικοί αυτοί όπως και η Sound BlasterX AE-5, θα παρουσιαστούν και στα περίπτερα των συνεργατών της Gamescom όπως οι Caseking και ALTERNATE.

Η πλήρης σειρά Sound BlasterX θα παρουσιαστεί στην Gamescom 2017, στην Κολωνία, Αίθουσα 5.1, Περίπτερο 20.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.