XBLOG logo @2x

Creative Outlier Gold: Τα στιλάτα και αληθινά ασύρματα ακουστικά της Creative

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των πρώτων αληθινά ασύρματων ακουστικών της, η Creative ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα των Creative Outlier Gold. Τα Outlier Gold είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των Outlier Air που θέλουν να επαναπροσδιορίσουν αυτή τη νέα κατηγορία των “true wireless headphones.”

Τα Creative Outlier Gold είναι τα πρώτα ακουστικά που μπορούν να ενεργοποιήσουν το λογισμικό Super X-Fi με την εφαρμογή SXFI και την μοναδική εμπειρία ακρόασης που προσφέρει. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής, που μπορείτε να κατεβάσετε από το Play Store και το App Store, αποκτάτε πρόσβαση στην τεχνολογία Super X-Fi που δίνει ολογραφικό ήχο στα ακουστικά.

Με αυτό το τρόπο, τα Outlier Gold αναπαράγουν τη φυσική ηχητική σκηνή ενός συνόλου ηχείων σε ένα στούντιο, αποδίδοντας την ίδια ευρύτατη εμπειρία, λεπτομέρεια, ευρυχωρία και ρεαλισμό.

Βέβαια, οι χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν την πλήρη δυνατότητα Super X-Fi, θα πρέπει να σκεφτούν την απόκτηση ενός από τα SXFI AMP, SXFI AIR και SXFI AIR C που προσφέρει η Creative.

Creative Outlier Gold

Όσον αφορά την αυτονομία τους, τα Outlier Gold κατέχουν το μεγαλύτερο χρόνο αναπαραγωγής στα ασύρματα ακουστικά καθώς μπορούν να αναπαράγουν μουσική για 14 ώρες. Σε συνδυασμό με τη συνοδευτική θήκη φόρτισης, προσφέρουν τον απίστευτο συνολικό χρόνο αναπαραγωγής των 39 ωρών.

Creative Outlier Gold: Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Super X-Fi λογισμικό
  • 14 ώρες χρόνος αναπαραγωγής ανά φόρτιση – συνολικός χρόνος αναπαραγωγής έως και 39 ώρες (με βάση το μέτριο επίπεδο έντασης – η πραγματική διάρκεια ζωής ποικίλλει ανάλογα με τις ρυθμίσεις χρήσης και τις περιβαλλοντικές συνθήκες)
  • Bluetooth 5.0 Χαμηλής Ενέργειας με aptX και AAC
  • 5.6mm drivers γραφενίου
  • Πιστοποίηση IPX5 (sweatproof)
  • Συμβατό με Siri και Google Assistant 
  • 3 ζευγάρια extra ear tips σε 2 μεγέθη

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα Creative Outlier Gold θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην Ελλάδα, σε όλα τα μεγάλα καταστήματα όπως Public, Πλαίσιο κτλ.

Creative Outlier Gold

Ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative, δήλωσε:

«Τα Outlier Gold είναι πραγματικά μια σούπερ έκδοση των άκρως δημοφιλών Outlier Air. Η πρώτη παρτίδα Outlier Air εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από την παρουσίασή τους στο τελευταίο IT Show στη Σιγκαπούρη, λόγω της εξαιρετικής εμφάνισής τους, των ασυναγώνιστων χαρακτηριστικών τους και της ακαταμάχητης τιμής τους. Με τα Outlier Gold στοχεύουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Διαθέτοντας το λογισμικό Super X-Fi, στοχεύουν να γίνουν η χαρά των απαιτητικών της μουσικής, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να απολαύσουν τη δική τους βιβλιοθήκη τραγουδιών με αυτή την βραβευμένη τεχνολογία ολογραφίας ακουστικών. Επιπλέον, με 39 ώρες συνολικής διάρκειας, μπορούμε να πούμε πως μπορούν να είναι για ένα ολόκληρο μήνα σε on the road καθημερινή χρήση* χωρίς φόρτιση, κάτι που είναι απίστευτο».

*με χρήση 90 λεπτών ανά ημέρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.