XBLOG logo @2x

COSMOTE: Δωρεάν δοκιμή του VDSL για 3 μήνες

Η COSMOTE ανακοίνωσε ότι κάθε συνδρομητής Home Double Play* μπορεί να δοκιμάσει δωρεάν το VDSL για 3 μήνες, αποκτώντας ταχύτητες έως 50Mbps. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο 13888, στο κοντινότερο κατάστημα COSMΟTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.cosmote.gr/vdsl.

Παράλληλα, η εταιρία παρουσίασε τη νέα διαφημιστική καμπάνια για το VDSL η οποία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία και «αποδεικνύει ότι το COSMOTE VDSL κάνει κάθε στιγμή της ζωής μας καλύτερη.» Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων φίλων που τους ενώνει η μουσική και τους χωρίζει η απόσταση, επειδή είναι πλέον φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Αυτό όμως δεν θα σταθεί εμπόδιο στα μουσικά τους σχέδια, αφού χάρη στο VDSL μπορούν να μοιράζονται τη μουσική τους, να κάνουν πρόβες και να διοργανώνουν συναυλίες διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού τους.

Μπορείτε να δείτε την διαφήμιση στη συνέχεια:

*Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα COSMOTE Home Double Play 24 L με πάγιο από 30,14€ & νέα 24μηνη δέσμευση, όπου το VDSL 50 είναι τεχνικά εφικτό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.