XBLOG logo @2x

Η COSMOTE TV ανανέωσε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για την Bundesliga έως το 2021

Η COSMOTE TV ανανέωσε τα δικαιώματα για την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση του Γερμανικού Πρωταθλήματος, έως την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Για άλλη μια τριετία, τα κανάλια COSMOTE SPORT έχουν εξασφαλίσει το σύνολο των αγώνων της Bundesliga, καθώς και της Bundesliga 2, συμπεριλαμβανομένων των Play Off και του Supercup για κάθε πρωτάθλημα.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και τις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV, τα νοικοκυριά θα έχουν πρόσβαση σε όλη την  αγωνιστική δράση από τα γήπεδα της Γερμανίας, με τους μεγάλους αστέρες του Γερμανικού Πρωταθλήματος, όπως οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάρκο Ροις, Τόμας Μίλερ, Λέον Γορέτσκα, αλλά και Έλληνες διεθνείς, όπως οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος και Τάσος Δώνης.

Με 15 αθλητικά κανάλια, η COSMOTE TV προσφέρει μακράν το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Τα 8 κανάλια COSMOTE SPORT προσφέρουν πάνω από 7.500 ώρες live μεταδόσεων τον χρόνο, και μαζί με το COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD φιλοξενούν σπουδαίες διοργανώσεις, σε ποδόσφαιρο (UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, LaLiga Santander, Serie A TIM, Liga NOS, Κύπελλο Ελλάδας), μπάσκετ (ΝΒΑ, Stoiximan.gr Basket League – εντός έδρας αγώνες Παναθηναϊκού SUPERFOODS, Ολυμπιακού & ΑΕΚ ), τένις (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500), βόλεϊ (CEV Champions League), χάντμπολ (EHF Champions League) και μηχανοκίνητα (Formula 1, MotoGP, WRC).

Στα κινηματογραφικά, η COSMOTE TV προσφέρει 8 κανάλια με ταινίες και σειρές, εκ των οποίων τα 4 δικής της παραγωγής. Για το πρόγραμμα των COSMOTE CINEMA, η COSMOTE TV συνεργάζεται με τα κορυφαία χολιγουντιανά στούντιο, όπως η Walt Disney, η NBC Universal, η Paramount, το ΒΒC, το HBO, η Miramax, η Lionsgate, η Sony, το Sky Vision, τα ITV Studios, αλλά και με ανεξάρτητες ελληνικές εταιρείες διανομής όπως οι Tanweer Alliances, Feelgood Entertainment κα.

Συνολικά, η COSMOTE TV παρέχει πάνω από 90 ψηφιακά κανάλια σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, που είναι προσβάσιμες στο σύνολο της συνδρομητικής της βάσης, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.