XBLOG logo @2x

Η Cosmote φέρνει το Samsung Galaxy S4

Το εντυπωσιακό Samsung Galaxy S4 φέρνει στους πελάτες της η Cosmote στα τέλη Απριλίου για να μπορούν να ζήσουν και στο κινητό τους την εμπειρία των ταχυτήτων 4G, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η Cosmote, για γρήγορο mobile internet.

Σχεδιασμένο να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη, το Samsung Galaxy S4 διαθέτει μοναδικές λειτουργίες όπως το Air gesturing – Air View για να μπορεί ο χρήστης με μια απλή κίνηση του χεριού, χωρίς να αγγίζει την οθόνη, να δέχεται κλήσεις, να βλέπει φωτογραφίες και να αλλάζει τραγούδια.

Επιπλέον, οι λειτουργίες Dual Shot, Sound & Shot και Group Play έρχονται να εμπλουτίσουν τη διασκέδασή μας, ενώ με το S Health το Samsung Galaxy S4 φροντίζει την φυσική κατάσταση και τις διατροφικές μας συνήθειες.

Η εκπληκτικά ευρεία οθόνη 5 ιντσών υψηλής ευκρίνειας (full HD Super AMOLED), ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.5GHz, αλλά και οι δύο κάμερες (μπροστινή κάμερα 13 Mpixels για εξαιρετικές φωτογραφίες), συγκαταλέγονται στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4, της πιο ελαφριάς συσκευής της σειράς Galaxy.

Τη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί κανείς να την προ-παραγγείλει στο www.germanos.gr προκειμένου να την αποκτήσει από τους πρώτους όταν αυτή διατεθεί επίσημα στη χώρα μας στην τιμή των 740 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.