XBLOG logo @2x

Cosmote Roaming: Νέες Προσφορές & Υπηρεσίες

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας βλέπουν ότι οι συνδρομητές τους θέλουν προσφορές γενικά και ειδικότερα ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει όσον αφορά την περιαγωγή (roaming) αφού όταν ταξιδεύει κανείς στο εξωτερικό υπάρχει θεματάκι με το τι χρεώσεις παίζουν όσον αφορά τη χρήση του ελληνικού κινητού στη χώρα που θα βρεθεί, πόσο “φουσκωμένος” μπορεί να έρθει μετά ο λογαριασμός κλπ.

Έτσι η Cosmote δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό να επικοινωνούν ξένοιαστα με τρεις νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές περιαγωγής και δύο νέες πρόσθετες υπηρεσίες Cosmote Europe Pack 50 & 100.

Από τις 10 Δεκεμβρίου 2012 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2013 οι συνδρομητές Cosmote που θα βρεθούν φέτος τις γιορτές σε χώρες της Ευρωζώνης [1], θα επωφεληθούν 40% έκπτωση στις πρόσθετες υπηρεσίες Cosmote Traveller & Travel & Surf. Συγκεκριμένα η έκπτωση αφορά στο πάγιο τέλος κλήσης φωνής για το Cosmote Traveller και στην αγορά ημερήσιου πάσου δεδομένων για το Travel & Surf.

Επιπλέον, την ίδια περίοδο δίνονται ως δώρο, σε όλους [2] τους συνδρομητές όπου και αν ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, 5 λεπτά ομιλίας [3] και 5 γραπτά μηνύματα για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Με τις νέες πρόσθετες υπηρεσίες Cosmote Europe Pack 50 & 100, η Cosmote προσφέρει μια νέα, ολοκληρωμένη λύση για τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας τους για φωνή και δεδομένα, διαθέτοντας δωρεάν χρήση για περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης, που περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν χρόνο ομιλίας για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις
  • Δωρεάν ΜΒ για χρήση δεδομένων

Επιπλέον, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διεθνείς κλήσεις, από Ελλάδα προς χώρες της Ευρωζώνης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές Roaming αλλά και τις πρόσθετες υπηρεσίες Cosmote Europe Pack επισκεφθείτε το www.cosmote.gr.

  • [1] Αφορά χώρες της Ευρωζώνης Α & Β (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκη, Νήσος Ρεγιουνιόν, Νήσοι Αλαντ, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.
  • [2] Εξαιρούνται οι συνδρομητές Cosmote Internet on the Go
  • [3] Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης ανά κλήση είναι ανάλογος με το πρόγραμμα του κάθε συνδρομητή συμβολαίου και τη ζώνη χρέωσης εξερχομένων κλήσεων της περιαγωγής. Για τους κατόχους καρτοσυμβολαίου ή καρτοκινητής ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης ανά κλήση είναι 60 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα τη νέα υπηρεσία “Vodafone Πας Παντού” για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.