XBLOG logo @2x

COSMOTE Prepaid MasterCard: Η προπληρωμένη κάρτα που χαρίζει MB

Τη νέα προπληρωμένη κάρτα COSMOTE Prepaid MasterCard φέρνει η COSMOTE, παρέχοντας πλήρη έλεγχο, ευκολία και ασφάλεια στις καθημερινές αγορές και τις συναλλαγές των καταναλωτών. Η COSMOTE Prepaid MasterCard πρωτοπορεί, καθώς είναι η μόνη που με κάθε αγορά δίνει δωρεάν MB.

Η COSMOTE Prepaid MasterCard δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, κορυφαίο τραπεζικό όμιλο της χώρας, και απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές.

«Στη νέα ψηφιακή εποχή, η COSMOTE πρωτοπορεί και πάλι, λανσάροντας ένα προηγμένο και λειτουργικό προϊόν για τις αγορές των καταναλωτών, το μόνο που τους επιβραβεύει με δωρεάν MB, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες τους για mobile internet. Θέλουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές τεχνολογικά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους, δίνουν αξία στα χρήματά τους και κάνουν πιο εύκολη και συναρπαστική την καθημερινότητά τους. Πάντα, με την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας του Ομίλου ΟΤΕ», δήλωσε σχετικά ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Με την COSMOTE Prepaid MasterCard, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια αγορές σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) που φέρουν το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης γρήγορες και ανέπαφες αγορές στις επιχειρήσεις με το ειδικό σήμα. Κάθε καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει έως και 4 κάρτες στον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) για να επωφελείται όλη η οικογένεια.

COSMOTE Prepaid MasterCard (2)

Με κάθε 1€ αγορών, η COSMOTE Prepaid MasterCard προσφέρει 5MB, για ακόμη περισσότερο mobile Internet. Τα MB που έχουν συγκεντρώσει, οι χρήστες της κάρτας μπορούν να τα καταναλώσουν οι ίδιοι ή να τα χαρίσουν σε άλλο συνδρομητή COSMOTE. Επίσης, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, που δίνει πόντους για αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι χρήστες της COSMOTE Prepaid MasterCard μπορούν να βγαίνουν διπλά κερδισμένοι με κάθε αγορά τους.

Κατεβάζοντας την νέα εφαρμογή COSMOTE Prepaid (Android & iOS), οι χρήστες της COSMOTE Prepaid MasterCard μπορούν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες της κάρτας τους και να διαχειριστούν τα πάντα από το κινητό τους: να ενημερωθούν για την κίνηση και το υπόλοιπό τους, να δουν τα ΜΒ που έχουν συγκεντρώσει, να φορτίσουν την κάρτα τους, να κάνουν άμεσα πληρωμές σε επιχειρήσεις, αλλά και να μεταφέρουν χρήματα σε φίλους τους.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν την COSMOTE Prepaid MasterCard σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, απλά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας & δηλώνοντας το ΑΦΜ και τον αριθμό του κινητού τους, και να την φορτίσουν επιτόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την COSMOTE Prepaid MasterCard, τα όρια, τα ΜΒ, τις χρεώσεις φόρτισης/εκφόρτισης και τους όρους χρήσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.cosmote.gr/prepaidmastercard ή να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ στο 13888 (από Ελλάδα) ή στο +30 210 6513888 (από το εξωτερικό). Για δήλωση κλοπής ή απώλειας της κάρτας, θέματα συναλλαγών και πληροφορίες για αναβάθμιση και όρια φόρτισης της κάρτας, μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση της Εθνικής Τράπεζας στο 181818 (από Ελλάδα) ή στο +30 210 4848484 (από το εξωτερικό).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.