XBLOG logo @2x

Καλοκαιρινές εκπτώσεις στα καταστήματα COSMOTE

Μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις έως 40% και με έως 36 άτοκες δόσεις, σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα 3G, 4G και 4G+ Smartphones και Tablets, περιμένουν τους πελάτες της COSMOTE, για να μπορούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν Smartphones με έκπτωση μέχρι τις 31 Ιουλίου, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ενώ οι εκπτώσεις στα Τablets2 θα ισχύουν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Για τους λάτρεις των iPad, όλα τα μοντέλα διατίθενται με έκπτωση 100€. Επιπλέον, με κάθε αγορά Tablet με σύνδεση COSMΟTE, οι καταναλωτές παίρνουν μαζί Δωροεπιταγή έως 150€ με δυνατότητα επιτόπου εξαργύρωσης. Επίσης, μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους 3G ή 4G Tablet (ως σκέτη συσκευή) και μαζί να πάρουν δώρο 5GB COSMOTE Mobile Internet για 2 μήνες, για να σερφάρουν ακόμα περισσότερο, όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα, με κάθε αγορά Smartphone ή Tablet αξίας από 199€ και άνω, οι καταναλωτές επωφελούνται έκπτωσης 20% για να αποκτήσουν ταυτόχρονα και το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν ακόμα να βρουν και μοναδικά πακέτα προσφοράς σε αξεσουάρ.

Όσοι θέλουν Mobile Internet, χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια, όποτε και για όσο το χρειάζονται, στην COSMΟTE θα βρουν το COSMΟTE Mobile Internet με κάρτα, πακέτο σύνδεσης 4G Full Pack, στα 59€ από 89€. Για να μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, με τη σιγουριά του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμου ήδη στο 85%.

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το πιο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορούν να αποκτήσουν το ΟΤΕ TV Full Pack από 25,10€/μήνα, με δωρεάν Δορυφορική Κεραία και Εγκατάσταση και να πάρουν την τηλεόραση που επιθυμούν, 60€ φθηνότερα.

Στα καταστήματα COSMΟTE μεγάλες εκπτώσεις περιμένουν τους καταναλωτές και σε Laptops, Tηλεοράσεις, Πολυμηχανήματα και Ασύρματα τηλέφωνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.