XBLOG logo @2x

Cosmote: iPhone 5 επίσημα Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου!

Η Cosmote στις 3:02 μμ “μπουμπούνισε” την επίσημη ανακοίνωση για την διάθεση του iPhone 5 στην Ελλάδα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Cosmote για το iPhone 5!

«Αγαπητοί φίλοι,

Η COSMOTE ξεκινάει τη διάθεση του iPhone 5 στην Ελλάδα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Οι συνδρομητές μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στα www.cosmote.gr, www.ote.gr, www.e-germanos.gr.

Το iPhone 5 θα διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από €499,15 για το μοντέλο των 16GB, €619,15 για το μοντέλο των 32GB και €739,15 για το μοντέλο των 64GB με σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Επιπλέον, από σήμερα το iPhone 4S θα διατίθεται στην τιμή των €389,15 και το iPhone 4 στην τιμή των €199,15 με σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

«Η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της το iPhone 5 με ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων προγραμμάτων συμβολαίου που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν εξαιρετικά γρήγορο Mobile internet χάρη στο προηγμένο και αξιόπιστο δίκτυο της εταιρείας. Το iPhone 5 αποτελεί ακόμη μία καινοτόμο ανταγωνιστική συσκευή που αντανακλά την φιλοσοφία της COSMOTE να παρέχει στους πελάτες τους προηγμένες λύσεις επικοινωνίας, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την ψυχαγωγία», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, Executive Marketing Director της COSMOTE.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το iPhone 5 σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Να αναφέρουμε τέλος ότι από σήμερα έχουν ανοίξει οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPhone 5, όπου μπορεί κανείς να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να ενημερωθεί σχετικά με τη διαθεσιμότητα του iPhone 5!

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.