XBLOG logo @2x

COSMOTE Internet On The Go με Κάρτα

Τελευταία παρουσίασε το δικό της πακέτο για ίντερνετ με κάρτα η COSMOTE, μετά το Vodafone ΚαρτοInternet και το WIND Mobile Broadband με Κάρτα των δύο εταιριών. Δείτε πόσο κοστίζει και τι παρέχει το COSMOTE Internet On The Go με Κάρτα!

Το πακέτο της COSMOTE διατίθεται σε δύο πακέτα σύνδεσης

  1. SIM Pack, αξίας 20€ που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM και σύντομες οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας
  2. Full Pack, αξίας 50€ που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο modem τύπου USB Stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7.2Mbps (για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης με το δίκτυο της εταιρίας).

Η πρόσβαση στο ίντερνετ παρέχεται με δυνατότητες διαφορετικών ορίων χρήσης, επιλέγοντας το αντίστοιχο πάσο χρόνου πρόσβασης με τη χρέωση που επιθυμούν. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας να επιλέξουν τον χρόνο πρόσβασης στο ίντερνετ που θέλουν:

COSMOTE Internet On The Go με Κάρτα

Η ανανέωση του υπολοίπου του λογαριασμού του συνδρομητή γίνεται με φυσικές κάρτες ανανέωσης αξίας 10 ευρώ και άυλες αξίας 5, 10 και 30 ευρώ. Οι φυσικές κάρτες είναι διαθέσιμες στα καταστήματα COSMOTE, Γερμανός και OTEshops, ενώ τα περίπτερα διαθέτουν και τους δύο τύπους καρτών.

Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση της COSMOTE να βάλει όριο 1 GB ανά πάσο πρόσβασης (ανά ημέρα δηλαδή). Για παράδειγμα αν εγώ πληρώσω 50 ευρώ για 30 ημέρες, για ποιο λόγο θα πρέπει να χρησιμοποιώ 1 GB/ημέρα και όχι ας πούμε 3 GB τη μία ημέρα, 2 την άλλη και πάει λέγοντας, ανάλογα με το τι δουλειά θέλω να κάνω κάθε ημέρα;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.