XBLOG logo @2x

Η Cosmote φέρνει το φθηνό smartphone HTC Wildfire S

Μέσα στον προσεχή Μάϊο η Cosmote ανακοίνωσε ότι θα φέρει το νέο HTC Wildfire S, την οικονομική πρόταση σε smartphone της HTC, που συνδυάζει προσιτή τιμή, μοντέρνο σχεδιασμό και δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με το Wildfire S μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα social networks, να μοιράζεται φωτογραφίες με τους φίλους του στο Flickr, αλλά και να κάνει search στο Google, το YouTube, την Wikipedia κλπ! Το κινητό διαθέτει επίσης την εφαρμογή Friend Stream, μέσω της οποίας μπορείς να ενημερώνεσαι για τα νέα των φίλων σου σε Facebook και Twitter, αλλά και να βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Flickr.

Το λειτουργικό που διαθέτει το HTC Wildfire S είναι το Android 2.3, μαζί με την πλατφόρμα HTC Sense. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να είναι διαρκώς online, να σερφάρουν στο ίντερνετ και να τρέχουν τις χιλιάδες εφαρμογές που υπάρχουν στο Android Market.

Το smartphone διαθέτει επίσης οθόνη αφής 3.2 ιντσών, κάμερα 5 Megapixel, υποδοχή για κάρτες microSD, GPS, ενώ φυσικά και υποστηρίζει σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi), αλλά και σύνδεση μέσω 3G δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις το HTC Wildfire S μπορείς να προχωρήσεις σε προ-παραγγελία στα καταστήματα Γερμανός αλλά και online στο www.e-germanos.gr. Το κινητό θα διατεθεί στην τιμή των 299,90 ευρώ, σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.