XBLOG logo @2x

Cosmote Easy Transfer, Ανανέωσε το χρόνο ομιλίας των φίλων σου

Είσαι συνδρομητής συμβολαίου στην Cosmote; Τότε μπορείς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας των Cosmote καρτοκινητών των φίλων ή συγγενών σου για παράδειγμα, χάρτη στη νέα υπηρεσία “Cosmote Easy Transfer”.

Πώς λειτουργεί;

Πολύ απλά. Στέλνεις ένα μήνυμα στο 1219, γράφοντας το ποσό που θέλεις να δώσεις για ανανέωση του χρόνου ομιλίας του καρτοκινητού του φίλου σου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου όπου θα πιστωθεί το ποσό.

Δηλαδή, αν θέλεις να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού με αριθμό 6971234567 με το ποσό των 10 ευρώ, στέλνεις μήνυμα στο 1219 γράφοντας:

10 ΣΤΟ 6971234567

Η ανανέωση μπορεί να γίνει για όλα τα καρτοκινητά (WHAT΄S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG, CIAO) και για όλα τα ΚαρτοΣυμβόλαια Cosmote, καθώς και για το Cosmote Internet On the Go με Kάρτα.

Τα διαθέσιμα ποσά που μπορούν να επιλέξουν οι συνδρομητές συμβολαίου για ανανέωση υπολοίπου και τα οποία θα χρεωθούν στο λογαριασμό τους είναι 5€, 10€, 15€, 20€ ή 30€.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας Cosmote Easy Transfer γίνεται μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE στο 13838 (για ιδιώτες) ή στο 1200 (για εταιρικούς πελάτες), καθώς και στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να δείτε στο site της Cosmote.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.