XBLOG logo @2x

e-Fuel Management: Νέα υπηρεσία για διαχείριση οχημάτων από την COSMOTE

Πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμου στον εταιρικό στόλο οχημάτων, παρέχει η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία e-Fuel Management, εμπλουτίζοντας την γκάμα των Fleet Management υπηρεσιών της για τις επιχειρήσεις.

Η υπηρεσία e-Fuel Management παρέχεται σε συνεργασία με την Emphasis Τηλεματική και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των εταιρικών οχημάτων, εστιάζοντας στον έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμων. Το e-Fuel Management συμβάλλει στη μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης, αλλά και στην αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, καθώς επιτρέπει την παρακολούθηση των δρομολογίων και των στάσεων (σε χάρτες Google).

Ο διαχειριστής της εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες καταναλώσεις κάθε οχήματος, αλλά και τη στάθμη καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μία εφαρμογή, η οποία είναι συμβατή με iOS και Android συσκευές.

Επιπλέον, με το e-Fuel Management παρέχονται ειδοποιήσεις μέσω email για υπέρβαση ταχύτητας, κίνηση εκτός προκαθορισμένων ορίων (geofence), ενώ είναι διαθέσιμοι και πρόσθετοι αισθητήρες για πληροφορίες όπως άνοιγμα πόρτας και λειτουργία μηχανής, που μπορούν να αποτυπωθούν σε γραφήματα.

To οικονομικό πρόγραμμα “e-Fuel Management” παρέχεται με μηνιαίο πάγιο 18,50€ και 100% επιδότηση εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τουλάχιστον 450 μοντέλα οχημάτων.

COSMOTE e-Fuel Management Diaxeirisi Stolou Oximaton Nea Ipiresia 2017

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, η COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει τις Internet Of Things λύσεις της βοηθώντας μία επιχείρηση να εκσυγχρονιστεί, να γίνει πιο ανταγωνιστική και να αυξήσει την παραγωγικότητα της, μειώνοντας παράλληλα αισθητά τα λειτουργικά της κόστη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.