XBLOG logo @2x

COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία των κατοίκων σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν:

  • 1500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, από 15/11 έως 22/11.
  • 1500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, από 15/11 έως 22/11.
  • 1GB internet, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής & καρτοσυμβολαίου, ισχύος 5 ημερών, από την ενεργοποίησή του.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων των λεπτών ομιλίας και internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.

Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και Σύμη, μέχρι και τις 15/12/17.

Οι κάτοικοι σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης, θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα Καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά εντός Ελλάδας, έως και τις 22/11.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.