XBLOG logo @2x

COSMOTE: WiFi Internet παντού στις διακοπές

WiFi internet χωρίς σταθερή γραμμή, με δυνατότητα σύνδεσης πολλών συσκευών ταυτόχρονα, προσφέρει, μέσω του μεγαλύτερου 4G δικτύου στην Ελλάδα, η COSMOTE, με τα πακέτα COSMOTE 4G WiFi Router και COSMOTE 4G Pocket WiFi. Με τον προηγμένο εξοπλισμό, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία Internet στις διακοπές τους, ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκονται -στο εξοχικό ή την παραλία.

«Στην COSMOTE, προτεραιότητά μας είναι να απελευθερώσουμε την εμπειρία Internet των συνδρομητών μας, προσφέροντας εμπλουτισμένες υπηρεσίες και έξυπνες λύσεις -όπως είναι το 4G WiFi Router και το 4G Pocket WiFi– που απαντούν στις ανάγκες τους. Παράλληλα, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην επέκταση του δικτύου μας, προσφέροντας υψηλές ταχύτητες και πρόσβαση από παντού. Έτσι, δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι συνδεδεμένοι, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο, και κάνουμε τον κόσμο τους καλύτερο», δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Διευθυντής Residential Marketing του Ομίλου ΟΤΕ.

COSMOTE 4G WiFi Router: WiFi Internet στο εξοχικό χωρίς σταθερή γραμμή

COSMOTE 4G WiFi Router

Για το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο σπίτι, η COSMOTE φέρνει το 4G WiFi Router, που προσφέρει δυνατό WiFi Internet, χωρίς σταθερή γραμμή, με μοναδική προϋπόθεση την παροχή ρεύματος. Το router διατίθεται με προεγκατεστημένη 4G SIM κάρτα και 50GB, για 12 μήνες, και παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθούν έως 16 συσκευές ταυτόχρονα, με ταχύτητα Internet έως 150 Mbps. Το πακέτο COSMOTE 4G Wi-Fi Router που περιλαμβάνει τον εξοπλισμό, την κάρτα SIM και 50GB για χρήση διατίθεται με €149 και σε προσφορά μέχρι 31 Αυγούστου στα €129.

COSMOTE 4G Pocket WiFi: WiFi Internet σε οποιοδήποτε σημείο

Το COSMOTE 4G Pocket WiFi αποτελεί την ιδανική λύση για Wi-Fi Internet, σε οποιοδήποτε σημείο. Το πακέτο σύνδεσης περιέχει κάρτα SIM, το Pocket WiFi modem με ταχύτητα σύνδεσης έως 150Mbps και 50GB, για σερφάρισμα έως 6 μήνες. Στο COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi , μπορούν να συνδεθούν, έως και 16 συσκευές, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 5 ώρες. Το πακέτο, που περιλαμβάνει τη συσκευή, την κάρτα SIM και 50GB για χρήση, διατίθεται με €99 και σε προσφορά μέχρι 31 Αυγούστου στα €89.

Η COSMOTE εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των καταναλωτών για περισσότερο και γρήγορο internet, μέσα από ελκυστικές προτάσεις. Η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE έχει ξεπεράσει το 98% και το 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την COSMOTE, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.