XBLOG logo @2x

COSMOTE: Μειωμένες χρεώσεις Roaming και υπηρεσία “Roaming Data Limit”

Χαμηλότερες χρεώσεις για τους συνδρομητές της που ταξιδεύουν σε χώρες που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε η COSMOTE, ενώ για τον καλύτερο έλεγχο του κόστους στην περιαγωγή τίθεται ανώτατο όριο στη χρήση δεδομένων ανά μήνα, με την νέα δωρεάν υπηρεσία “Roaming Data Limit”.

Η υπηρεσία “Roaming Data Limit” ενεργοποιήθηκε αυτόματα στς 27 Ιουνίου σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της COSMOTE, μέσω της οποίας οι συνδρομητές θα ενημερώνονται όταν η χρήση τους φτάσει τα 48,40 €, ενώ μόλις συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 60,50 €  διακόπτεται προσωρινά η χρήση δεδομένων.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να συνεχίσει τη χρήση δεδομένων και μετά το όριο των 60,50 €, μπορεί εύκολα να απενεργοποιήσει την υπηρεσία.

Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει και πακέτα χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, όπως:

  • Data Offer 30: 100 MB με 30,50 € για τα προγράμματα Internet On The Go
  • Data Offer 10: 10 MB με 10,17 € για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα συμβολαίου ομιλίας

Επιπλέον, από την 1η Ιουλίου 2010, η COSMOTE προχωράει σε νέες μειώσεις στις χρεώσεις περιαγωγής σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα:

  • η χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0085 €/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0080 €/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%)
  • η χρέωση για εισερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0038 €/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0031 €/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%)

Τέλος, για εσάς που θέλετε να μιλάτε άνετα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στην Ευρώπη, η COSMOTE διαθέτει την υπηρεσία “Cosmote Traveller” για να χρησιμοποιείτε και στο εξωτερικό τον χρόνο ομιλίας που έχετε από το πρόγραμμα συμβολαίου που έχετε επιλέξει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.