XBLOG logo @2x

Coolpad Porto και Coolpad Modena επίσημα στην Ελλάδα

Με σχεδόν 100 εκατομμύρια συσκευές να αποστέλλονται στο 1ο τρίμηνο του 2015 σε όλο τον κόσμο από την Κίνα και μεγάλα εμπορικά σήματα να προέρχονται από την ίδια χώρα, η κινεζική αγορά είναι αυτή που κατά κύριο λόγο μπορεί να μας δείξει τις επερχόμενες τάσεις στην αγορά της κινητής.

Στην παγκόσμια αγορά διακινούνται περίπου 1.000 μάρκες smartphone. Υπάρχει όμως και ένα brand, που συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία του κόσμου και μόλις έκανε την εμφάνισή του στην Ευρώπη. Η Coolpad, ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών και το έβδομο μεγαλύτερο brand για smartphone παγκοσμίως, είναι κύριος παίκτης στην αγορά από το 2003. Η εταιρεία θεωρεί ότι τα smartphones είναι ένας τρόπος ζωής και για τον λόγο αυτό δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να προσωποποιήσει τη συσκευή του.

Η ισχυρή παγκόσμια παραγωγός ήρθε και στην ευρωπαϊκή αγορά τον Αύγουστο του 2015 και θα διαθέτει τις συσκευές Coolpad μέσω της TCCM, του πιο επιτυχημένου διανομέα στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Στην ελληνική αγορά θα διατίθενται τα μοντέλα Coolpad Porto και Coolpad Modena σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Συγκεκριμένα, το Coolpad Porto θα διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 149€ και το Coolpad Modena στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 179€.

Τα κινητά αναμένονται στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Coolpad Porto: Ομορφο design, ευκολία και ταχύτητα

Το Coolpad Porto, γνωστό ως Coolpad 560, διαθέτει οθόνη 4,7” ιντσών, με πάχος 7,9 mm, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο λεπτά κινητά στην αγορά. Εργονομικά και ελαφριά υλικά κάνουν το smartphone που ζυγίζει 119 γραμμάρια ένα πραγματικά ξεχωριστό τηλέφωνο. Το καινοτόμο περίβλημα είναι κατασκευασμένο από φυσικούς σπόρους κάσιους. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό δεν είναι μόνο καλό για την υγεία αλλά είναι ιδιαίτερα χρηστικό καθώς δεν αφήνει αποτύπωμα στο περίβλημα.

Το Coolpad 560 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα. Η 5 Mpx εμπρόσθια και 8 Mpx οπίσθια LED flash κάμερα προσφέρουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ο σένσορας f/2.2, BSI θα κάνει τις νυχτερινές λήψεις ακόμα πιο φωτεινές. H 4G LTE συσκευή δίνει τη δυνατότητα ελέγχου όλων των οικιακών συσκευών συνδεδεμένων με Infra-Red. To Porto διαθέτει 1800 mAh μπαταρία και με την επιλογή του battery saver μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε το χρειαστείτε.

Coolpad Modena: Διασκέδαση στο maximum

Τo Coolpad Modena, γνωστό και ως Coolpad 501, είναι ιδανικό για παίχνιδια, βίντεο και φωτογραφίες. Με οθόνη 5,5” ιντσών το Modena είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 410, 64-bit, 4-core, and Adreno 306 GPU, καθιστώντας το 3D gaming ακόμα πιο εύκολο.

Το γρήγορο 4G, LTE dual SIM τηλέφωνο σας επιτρέπει να αλλάζεται δίκτυα όποτε θέλετε ενώ είναι η πλέον κατάλληλη συσκευή για εκείνους που θέλουν μία μεγάλη και φωτεινή οθόνη. Με ιδιαίτερο design, στα 8,6mm το Modena θα διατίθεται σε μαύρο, άσπρο και χρυσό. Με μπαταρία 2500mAh επιτρέπει στους gamers να το απολαύσουν για ακόμα περισσότερο χρόνο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.