XBLOG logo @2x

Consumer Electronics Show 2007

Το σύνολο των επιχειρήσεων του ευρύτερου χώρου της τεχνολογίας θα βρεθούν μαζί τον Νοέμβριο, συμμετέχοντας στην έκθεση Consumer Electronics Show 2007 – Ήχος & Εικόνα, τη μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται στο χώρο του ήχου και της εικόνας κάθε χρόνο, η οποία φέτος διεξάγεται 1-4 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Πηγαίνω σε αυτή την έκθεση από μικρό παιδί, όταν πήγαινα μαζί με τον πατέρα μου για βόλτα, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο, ενώ τα τελευταία χρόνια πηγαίνω και από προσωπικό ενδιαφέρον. Ήμουν και πέρυσι στην έκθεση, η οποία δυστυχώς δε με εντυπωσίασε και μου φάνηκε πιο φτωχή από ποτέ (δείτε το σχετικό post), ενώ και φέτος ρίχοντας μια γρήγορη ματιά στις εταιρείες που συμμετέχουν θα δούμε ότι απουσιάζουν αρκετές…

Εταιρείες που συμμετέχουν στο Consumer Electronics Show 2007: Adamco, Epson, Κινοτεχνική, Roister, Biane, Crystal Audio, Etyt Sound & Vision, FG Europe, Fourlis Trade, N.Ι. Λάιος ΑΕΒΕ, LG Hellas, Philips Hellas, Audio Evolutiion, Houlis Audiovisual, IMA Audio Lighting, Space Lights & Audio, Stam Electronics, The Therapy Shop, Ηλεκτρονικά & Ήχος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.ces2007.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.