XBLOG logo @2x

Conn-x TV sports με Primera Division, Bundesliga, Campionato και Coppa Italia

Η Primera Division θα μαγνητίζει για τα τρία επόμενα χρόνια τους Έλληνες φιλάθλους στο conn-x TV sports. Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης στo οποίο καταλήγουν συνεχώς νέα λαμπερά αστέρια απ΄όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ετοιμάζεται για μια εντυπωσιακή σεζόν στο conn-x TV sports.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του conn-x TV sports, από τη σεζόν 2009-10 έως και τη σεζόν 2011-12, το αθλητικό κανάλι του conn-x TV, της πρωτοποριακής υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ, θα μεταδίδει στην Ελλάδα τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της Ισπανίας, με τη συμμετοχή των αστέρων των ισπανικών γηπέδων στην “La Liga”, την κορυφαία διοργάνωση τα τελευταία χρόνια, σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων.

conn-x TV sports

Το conn-x TV sports του ΟΤΕ εμπλούτισε το πρόγραμμά του, με τους εντός έδρας αγώνες 9 ομάδων του ιταλικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οι εννέα σύλλογοι είναι οι: Νάπολι, Σαμπντόρια, Πάρμα, Ουντινέσε, Παλέρμο, Αταλάντα, Σιένα, Κιέβο και Λιβόρνο.

Τα μεγάλα ντέρμπι της Ισπανίας, της Γερμανίας και τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της SERIE A, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ιταλικών ομάδων, έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στο conn-x TV sports.

Κακά, Ρονάλντο, Μέσι, Ιμπραίμοβιτς και άλλοι «top class» παίκτες, θα παρελάσουν στο κανάλι με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο που μεταδίδεται από την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ.

Αυτό το καλοκαίρι, ο χάρτης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου διευρύνεται με τα σημαντικότερα φιλικά τουρνουά που εξασφάλισε για την Ελλάδα, το conn-x TV sports, όπως Emirates Cup, Audi Cup, World Challenge tournament, T-Home Cup.

Bayern, Boca Juniors, Chelsea, Manchester United, Inter, Milan, Hamburg, Club America, Schalke, Stuttgart, είναι ορισμένες από τις σπουδαίες ομάδες, που θα προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές, στους τηλεθεατές του conn-x TV.

Από 7 Αυγούστου 2009 με την έναρξη της Bundesliga, η «στρογγυλή θεά» θα έχει την τιμητική της στο conn-x TV sports για όλη τη σεζόν.

Primera Division, Bundesliga, Campionato και Coppa Italia, Copa do Brasil, Coupe de la Ligue, Αυστριακό πρωτάθλημα: το conn-x TV sports φέρνει κοντά σας, τ’ αστέρια της μπάλας που αγαπάτε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.