XBLOG logo @2x

Clubbing: Fetisch, Motel, Loud Mansion, Luv

Χθες, μετά το πρώτο ποτάκι στο Verde στο Άλσος Παπάγου, είπαμε να συνεχίσουμε με ολονύχτιο clubbing tour στου Ψυρρή.. Μπορεί να κάναμε 10 λεπτά να κατέβουμε από του Παπάγου στο κέντρο της Αθήνας, όμως από το Σύνταγμα όπου στρίψαμε δεξιά στη Μητροπόλεως μέχρι να φτάσουμε Ψυρρή πρέπει να κάναμε 40 λεπτά σίγουρα, μπορεί και παραπάνω! Σε όλη τη Μητροπόλεως κινούμασταν πιο αργά κι από χελώνα, ενώ όσο πλησιάζαμε προς Ψυρρή βλέπαμε όλο και περισσότερο κόσμο, όλο και περισσότερα αυτοκίνητα! Κόσμος, πολύς κόσμος!

Ίσως επειδή ήταν Σαββατόβραδο, ίσως επειδή ήταν το πρώτο Σάββατο μετά το Μεγάλο Σάββατο του Πάσχα, όπου ο περισσότερος κόσμος περνάει αυτές τις μέρες οικογενειακά, ίσως επειδή ο καιρός δεν είναι ακόμα τόσο για παραλιακή, αν και αρκετά clubs στην παραλιακή έχουν ανοίξει, ίσως.. ίσως.. ίσως.. Πολλοί προτίμησαν να νυχτοπερπατήσουν στου Ψυρρή!

Ευτυχώς με το που περάσαμε την Αθηνάς και μπήκαμε στην Ερμού βρήκαμε θέση για parking αμέσως! Καθώς παρκάραμε δεξιά μας ήταν και ένας που μας κατεύθυνε, μόλις τελειώνουμε το παρκάρισμα άρχισε να μας καθαρίζει το παρμπριζ! Ναι ναι, πώς έχουμε πακιστανούς κλπ στα φανάρια που πλένουν τα τζάμια, ε αυτός ο τύπος έκανε κάτι διαφορετικό, “βοηθούσε” τον κόσμο να παρκάρει, ψευτο-καθάριζε και τα τζάμια μετά για να κερδίσει κάτι έτσι!

Αμέσως μετά το παρκάρισμα ανεβήκαμε στο Everest της περιοχής (Ερμού & Αθηνάς) για ένα σαντουϊτσάκι στα γρήγορα γιατί, ως γνωστόν, νηστικό αρκούδι δε χορεύει! Πρώτη στάση στο Fetisch, στο Monastiraki Center, στο τρίτο επίπεδο, πάνω από το Envy. Στα decks οι DJs Viton, Gus και Bonso. Ευτυχώς δεν ήταν τίγκα από κόσμο, όπως άλλες φορές και η ατμόσφαιρα ήταν καλή, γιατί μου έχει τύχει μια άλλη φορά να πάω και να είναι τόσο γεμάτο και τόσο αποπνικτική η ατμόσφαιρα που με το που ανέβηκα πάνω και είδα την κατάσταση την έκανα με ελαφρά..

Μετά το Fetisch πήγαμε Motel (Σαρρή 11, Ψυρρή), όπου κάθε Σάββατο κλασικά τα decks ανήκουν στους Spirit of Love και τον DimPap, την ώρα που πήγαμε -πρέπει να ήταν περασμένες 3:00- “βάραγε” που λέμε και στη γλώσσα των clubbers και ήταν καλά. Συνεχίζουμε προς Loud Mansion (Ερμού 116, Ψυρρή) όπου έπαιζαν ο φίλος Tolis Q, με τους Ad.Mark και Alex Radical. Αν και μικρός χώρος, το Loud μου φάνηκε αρκετά καλοφτιαγμένο και πρόσεξα ότι είχε και πολύ καλό ήχο.

Και μετά.. ήρθε η ώρα για SEX party στο LUV.

Τα “SEX” parties τα ξεκίνησε το LUV τη φετινή σεζόν, είδε ότι πήγαν καλά και ανά 2-3 Σάββατα έχουμε και από ένα SEX party. Στα decks o Dj Apostolos Mitropoulos, ενώ το hit της βραδιάς είναι ότι στήνεται κάτι σαν εξέδρα μπροστά από τα decks όπου εκεί ανεβαίνουν άντρες και γυναίκες χορευτές για τρελά show.. Από την ονομασία του party (SEX) καταλαβαίνετε, δε χρειάζεται να πω περισσότερα 😉

* Στη φωτο οι dancers του Fetisch, Βάσω & Μαρία!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.