XBLOG logo @2x

Clubbing + Πρωτομαγιά

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την 52η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στην οποία πήγα σήμερα το πρωί. Κόσμος πάρα πολύς, ο καιρός σχετικά καλός, αν και αργότερα έβρεξε λιγάκι, ενώ στην έκθεση παρουσιάστηκαν πάνω από 1.700 είδη φυτών. Εκεί είδα και πολλές ντάλιες, όχι του Παρά 5, αλλά φυτά. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν.

Μετά την έκθεση στα Γουρουνάκια γινόταν χαμός κυριολεκτικά με τις ουρές όσο περνούσε η ώρα να είναι όλο και μεγαλύτερες. Ευτυχώς με μερικούς ελιγμούς περάσαμε σχετικά γρήγορα μπροστά και άδειασε επίσης γρήγορα τραπέζι και κάτσαμε. Και μετά; Haggen Daz για καφεδάκι, μιλκ σέικ, κοκτέιλ κλπ… Και μετά άντε να γυρίσεις πίσω με τέτοιο “σκάσιμο”!

Μία πολύ ωραία μέρα σήμερα, σε συνέχεια της χθεσινής βραδιάς! Μετά από 2 εβδομάδες λειτουργίας πήγα τελικά χθες βράδυ στο club restaurant Passa (ex Bo) στη Βούλα, όπου γινόταν το 1ο Beach Ball Party με μουσικές by Vassili TsiliChristos. Κόσμος επίσης πάρα πολύς και η ατμόσφαιρα very up! Χρειαζόταν πολύ ένα τέτοιο παρτάκι, άντε να ανοίξει και το Venue σύντομα να τα σπάμε κάθε εβδομάδα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.