XBLOG logo @2x

Claim Your Piece of Greece, Το site που “μοιράζει” την Ελλάδα!

Το “Claim Your Piece Of Greece” είναι ένα site που έκανε την εμφάνισή του στο ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες και… μοιράζει -εικονικά φυσικά- την Ελλάδα!

Όποιος θέλει μπαίνει και “μαρκάρει” το σημείο που επιθυμεί, τοποθετώντας ένα σημαιάκι πάνω σε αυτό.

Το site βασίζεται στο Google Maps, και όπως οι χρήστες του ίντερνετ από άλλες χώρες έχουν τοποθετήσει αυτές τις μέρες εκατοντάδες σημαιάκια στα σημεία που επιθυμούν να… πάρουν από την Ελλάδα, έτσι και οι Έλληνες χρήστες έχουν αρχίσει και τοποθετούν ελληνικά σημαιάκια σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Στο claimyourpieceofgreece.com μπορεί να διαβάσει κανείς μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεπληρώσει το χρέος της, οι Ευρωπαίοι έχουν το δικαίωμα να την πάρουν! Μπορείς, λοιπόν, κι εσύ να επιλέξεις το αγαπημένο μέρος για τις διακοπές σου! Χτίσε μία ωραία βίλα, φτιάξε πισίνα, κάλεσε τους φίλους σου και κάνε ιστιοπλοΐα στη θάλασσα που σου ανήκει. Καλή διασκέδαση! Η Ελλάδα είναι δική σου»!

Η πρόκληση του site φυσικά δεν έμεινε χωρίς απάντηση και εκτός αυτού που αναφέραμε παραπάνω, ότι δηλαδή και οι Έλληνες χρήστες τοποθετούν ελληνικά σημαιάκια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι Έλληνες χρήστες ξεσηκώθηκαν κατά του site και μέσω του Twitter.

Δείτε όλα τα tweets για το θέμα στο Twitter με το hashtag #claimgreece.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.