XBLOG logo @2x

Cirque du Soleil “Dralion” με την υποστήριξη του ΟΤΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής Dralion, του Cirque du Soleil, με την υποστήριξη του ΟΤΕ.

Περισσότεροι από 5.000 θεατές παρακολούθησαν την φαντασμαγορική παράσταση, που κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Ο ΟΤΕ, υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά το Cirque du Soleil και έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες του να απολαύσουν το Dralion, προσφέροντας έκπτωση 30% στην αγορά εισιτηρίων για την παράσταση που θα γίνει ειδικά γι΄αυτούς, στις 31 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση θα έχουν και παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Φλόγα.

Το Cirque du Soleil, μετά το περσινό υπερθέαμα Alegria, κατέπληξε το κοινό με την παράσταση Dralion, που φέτος κλείνει τα 14 της χρόνια και έχει μαγέψει περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το Dralion αποτελεί ακόμη μία ξεχωριστή σκηνική εμπειρία, που αντλεί έμπνευση από την ανατολίτικη φιλοσοφία, αψηφά τους νόμους της βαρύτητας και εντυπωσιάζει κάθε θεατή!

Η παράσταση Dralion του Cirque du Soleil φιλοξενείται στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου, με διοργανώτρια και φέτος την εταιρία ΛΑΒΡΥΣ. Εισιτήρια πωλούνται και από τα καταστήματα Γερμανός.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.