XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες: Django ο Τιμωρός, Το Κεφάλαιο, Pieta

Δείτε όλες τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες και επιλέξτε την αγαπημένη σας.

Καλή προβολή!

Django ο Τιμωρός

Νέος Tarantino είναι από μόνο του επιχείρημα για να σας οδηγήσει στις αίθουσες. Όταν όμως, έχει μαζί του Leonardo DiCaprio και Jamie Foxx, 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα για τον Christoph Waltz και τα επικριτικά σχόλια άλλων σκηνοθετών για την επιλογή του θέματος, η ταινία γίνεται το must της εβδομάδας.

Ένας κυνηγός επικηρυγμένων απελευθερώνει έναν μαύρο προκειμένου να τον βοηθήσει και η ωμή βία μπλέκεται με το μαύρο χιούμορ από τον μετρ του είδους, σε έναν ύμνο στα Spaghetti Western του ‘70.

Το Κεφάλαιο

Σχεδόν 8 χρόνια μετά το εξαιρετικό «Le couperet» ο Κώστας Γαβράς επανέρχεται με μια δυνατή ταινία γύρω από το σύγχρονο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ρίχνει μια ματιά στον κόσμο των καπιταλιστών και των golden boys.

Λεπτή αίσθηση του χιούμορ, σφιχτή σκηνοθεσία και το αινιγματικό πρόσωπο του πρωταγωνιστή, ο οποίος υποδύεται τον νέο διευθυντή μιας μεγάλης γαλλικής τράπεζας, είναι από τα δυνατά χαρτιά της ταινίας.

Pieta

Ο Ki-duk Kim είναι από τους αγαπημένους του σινεφίλ ελληνικού κοινού και φέτος επιστρέφει με ταινία, για την οποία άξιζε κάθε αναμονή. Μια γυναίκα εμφανίζεται ξαφνικά σε έναν νερό άντρα ισχυριζόμενη ότι είναι η μητέρα του και δίνει μια απρόσμενη τροπή στη ζωή.

Βία και λυρισμός σε ένα μεγάλο comeback του νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη.

Άλλοθι

Σε ένα απρόσμενο ρεσιτάλ υποκριτικής ωριμότητας ο Richard Gere δίνει μια μεστή ερμηνεία, δίπλα στην σταθερά καλή Susan Sarandon σε ένα αγωνιώδες δράμα που παρά τις όποιες σεναριακές ευκολίες, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ένας επιχειρηματίας εμπλέκεται στο θάνατο της ερωμένης του λίγο πριν κλείσει μια συμφωνία εκατομμυρίων.

Ψάχνοντας τον Νέμο 3D

Από τις λίγες φορές που η μεταγλώττιση όχι απλώς δεν κατέστρεψε το πρωτότυπο αλλά το πέρασε σε άλλο επίπεδο, με τις φωνές Αθερίδη – Παπαδοπούλου να είναι το «κερασάκι στην τούρτα» για το απολαυστικότερο ίσως animation.

Όσοι δεν το έχετε δει, βγαίνει τώρα και σε 3D έκδοση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.