XBLOG logo @2x

Cinema | Νέες ταινίες: Οι απόγονοι, Underworld: Awakening, Παράδεισος

Ένα από τα πιο δυνατά φαβορί στην κούρσα των Όσκαρ, το δράμα του ελληνικής καταγωγής Alexander Payne ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα.

Μαζί τους προβάλλονται και μια ελληνική ταινία αλλά και η συνέχεια του Underworld.

Διαλέξτε την αγαπημένη σας και καλές προβολές!

Οι απόγονοι

Ο Alexander Payne δραματοποιεί με εξαιρετικό τρόπο το βιβλίο της  Kaui Hart Hemmings και χαρίζει στον George Clooney την ευκαιρία για μια από τις καλύτερες ερμηνείες του. Εδώ υποδύεται έναν μεγαλοκτηματίας και μάλλον αδιάφορο γονιό που ζει στη Hawaii και έρχεται αντιμέτωπος με τις κόρες του, αλλά και κρυμμένα μυστικά, όταν η γυναίκα του πέφτει σε κώμα μετά από ατύχημα. Χρυσή Σφαίρα για τον πρωταγωνιστή και 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ για την ταινία.

Underworld: Awakening

Η απόλυτη αντρική φαντασίωση, που ακούει στο όνομα Kate Beckinsale, , μετά την αισθητή απουσία της στην προηγούμενη ταινία, φοράει ξανά τη δερμάτινη στολή της και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το κακό, σε μια μάχη μεταξύ ανθρώπων, βαμπίρ και λυκανθρώπων. Η ταινία έρχεται σε 3D, διαθέτει ανανεωμένο cast, δύο Σουηδούς στη σκηνοθεσία, η ύπαρξη, όμως, έξι σεναριογράφων προδίδει ότι κάτι δεν πήγε καλά.

Παράδεισος

Το πατρινό καρναβάλι δικαιώνει τη διονυσιακή του προέλευση στην ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη, η οποία διαθέτει ένα αξιόλογο καστ ελλήνων ηθοποιών. Κατά τη διάρκεια της ξέφρενης εορταστικής περιόδου και υπό τους ήχους της μουσικής του G-Pal, τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια αναζητούν τον έρωτα.

Στενά περιθώρια

Ο πρώην αστυνομικός Nick Cassidy, κατά κόσμον Sam Worthington, έχοντας κατηγορηθεί άδικα, βρίσκεται στο περβάζι του 20ου ορόφου, απειλώντας να πέσει, προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομά του. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και το τρέιλερ, δυστυχώς, τα προδίδει όλα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.