XBLOG logo @2x

Chairman Phone: Πανάκριβο κινητό και μηχανικό ρολόι από την Ulysse Nardin

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά αρκετά πολυτελή μοντέλα κινητών τηλεφώνων, αυτό όμως που σας παρουσιάζουμε σήμερα νομίζω ότι είναι το κάτι άλλο!

Ο ελβετικός οίκος κατασκευής ρολογιών Ulysse Nardin αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο – μηχανικό ρολόι, που θα συνδυάζει τα ακριβά υλικά κατασκευής, με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κατά καιρούς βλέπουμε πολυτελή κινητά που μένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Αυτή τη φορά όμως το Chairman έρχεται εφοδιασμένο τόσο με κάμερα 5 Megapixels όσο και με υποστήριξη Wi-Fi.

Εκτός από την πολύ καλή κάμερα, το Chairman διαθέτει οθόνη 2,8″ multi touch, καθώς και αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Σύμφωνα πάντα με την Ulysse Nardin, το Chairman μπορεί να ανακτήσει ένα μέρος της ενέργειας του όπως ακριβώς και τα κουρδιστά ρολόγια, δηλαδή με την κίνηση. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος πόση ενέργεια μπορεί να κερδίσει το κινητό με αυτό τον τρόπο.

Προς το παρόν η τιμή του δεν είναι γνωστή, αλλά και να ήταν δεν νομίζω ότι θα ενδιέφερε και πάρα πολύ κόσμο, καθώς φαντάζομαι ότι θα έχει αρκετά μηδενικά.

Chairman Phone

Chairman Phone

Chairman Phone

Chairman Phone

Chairman Phone

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.