XBLOG logo @2x

Canon XEED WUX500ST: Ένας αποδοτικός και ευέλικτος short throw προβολέας εγκαταστάσεων

Η Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, ανακοινώνει την κυκλοφορία του XEED WUX500ST – ενός συμπαγούς, αποδοτικού και ευέλικτου προβολέα. Με φωτεινότητα χρώματος 5.000 lumens, ενσωματωμένο HDBaseT και 75 τοις εκατό κάθετη μετατόπιση φακού, αποτελεί έναν εξαιρετικό short throw προβολέα εγκαταστάσεων.

Με χρωματική φωτεινότητα 5.000 lumens και εγγενή λόγο αντίθεσης 2.000:1, ο XEED WUX500ST παρέχει εντυπωσιακό επίπεδο απόδοσης. Οι λεπτές γραμμές αποδίδονται με εντυπωσιακή ακρίβεια σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, χάρη στην εγγενή ανάλυση 1920 x 1200 WUXGA και τις δυνατότητες Full HD. Εφοδιασμένος με το, τελευταίας τεχνολογίας, πέμπτης γενιάς σύστημα της Canon, Aspectual Illumination System (AISYS), ο XEED WUX500ST αξιοποιεί προηγμένη τεχνολογία διαχωρισμού φωτός, για να προβάλλει φωτεινές εικόνες

Ένα μοντέλο XEED WUX500ST είναι επίσης διαθέσιμο για τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, το οποίο περιλαμβάνει την ειδική κατάσταση προσομοίωσης DICOM® Simulation Mode, χάρη στην οποία απεικονίζει μονοχρωματικές ψηφιακές εικόνες ακτίνων Χ, σαρώσεων CAT, και MRIs με εξαιρετική διαβάθμιση γκρίζου1.

Ασυναγώνιστη ευελιξία για εγκαταστάσεις
Ο εντυπωσιακός συνδυασμός χαρακτηριστικών, καθιστά τον XEED WUX500ST ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα κλάδων, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης εκπαίδευσης, των μουσείων και των γκαλερί, των επιχειρήσεων, της προσομοίωσης και της εκπαίδευσης, και της ψηφιακής σήμανσης. Η πρωτοποριακή στην κατηγορία μετατόπιση φακού μέχρι και 75 τοις εκατό, καθώς και η δυνατότητα οριζόντιας απόκλισης κατά 10 τοις εκατό, προσδίδουν εξαιρετική ευελιξία για εγκατάσταση, ενώ η δυνατότητα απόδοσης εικόνας 100 ιντσών από ελάχιστη απόσταση μόλις 1,2 μέτρων, προσφέρει ένα τεράστιο επίπεδο ευελιξίας. Ανεξαρτήτως της τοποθέτησής του σε σχέση με την οθόνη, ο προβολέας θα είναι σε θέση να αποδώσει τα μέγιστα, ακόμη και κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες.

Καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο συμπαγείς short throw προβολείς της αγοράς, ο XEED WUX500ST μπορεί να χωρέσει ακόμη και στους πιο μικρούς χώρους και έρχεται εφοδιασμένος με ένα σύνολο από προηγμένες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα πολλαπλής προβολής χωρίς τη χρήση PC. Συνδέοντας απλά μια συσκευή USB σε έναν προβολέα, μπορεί κανείς να απεικονίσει μια ενιαία εικόνα προερχόμενη από τη μίξη μέχρι και εννέα προβολέων, συνδεδεμένους μέσω καλωδίων δικτύου (LAN). Για να εξασφαλιστεί ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, γρήγορη και εύκολη ρύθμιση, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης keystone για κάθε γωνία ξεχωριστά, στις περιοχές μίξης των εικόνων.

Εξαιρετική συνδεσιμότητα και ενεργειακή αποδοτικότητα
Η σύνδεση με τον XEED WUX500ST είναι μια απλή διαδικασία, χάρη στις πολλαπλές επιλογές εισόδου. Το ενσωματωμένο HDBaseT παρέχει υψηλής ποιότητας σήμα ήχου και εικόνας, καθώς και έλεγχο , μέσω ενός καλωδίου Cat6 με μήκος μέχρι και 100 μέτρα. Οι ασύρματες παρουσιάσεις από ένα PC πραγματοποιούνται χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi, ενώ το καινοτομικό software Networked Multi-Projection (NMPJ) επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση μέχρι και 10 συσκευών.

Ο XEED WUX500ST είναι απίστευτα αποδοτικός στην κατανάλωση ενέργειας και παρέχει χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Η τεχνολογία Canon AISYS εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση χάρη στην φειδωλά τροφοδοτούμενη πηγή φωτός, η οποία καταναλώνει μόλις 395 watt. Η κορυφαία, στην κατηγορία της, ενεργειακή αποδοτικότητα συνοδεύεται από ένα ειδικό κουμπί για λειτουργία ECO, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ενεργειακή διαχείριση, ενώ η διάρκεια λάμπας που φτάνει τις 5.000 ώρες2 μειώνει ακόμη περισσότερο το κόστος. Για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες, ο XEED WUX500ST διαθέτει εγγύηση αντικατάστασης λάμπας τριών ετών, και υπηρεσία δανεισμού την επόμενη μέρα3.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του XEED WUX500ST:
•Φωτεινότητα – 5.000 lumens
•Ανάλυση – 1920 x 1200
•Εγγενής λόγος αντίθεσης – 2.000:1
•HDBaseT, HDMI, DVI και Wi-Fi
•Μέγεθος οθόνης – 30-300 ίντσες
•Βάρος – 6,3 kg
•Ηχείο – 5 watt
•Διάρκεια λάμπας – 5.000 ώρες

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.