XBLOG logo @2x

Η Canon παρουσιάζει τη κάμερα LEGRIA HF G26 για επαγγελματικά βίντεο

Η Canon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία της LEGRIA HF G26, μιας Full HD βιντεοκάμερας, που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της βιντεοσκόπησης, ικανοποιώντας όλες τις δημιουργικές τους απαιτήσεις και δίνοντάς τους τη σιγουριά ότι το περιεχόμενο που καταγράφουν χαρακτηρίζεται από επαγγελματική ποιότητα. Η νέα βιντεοκάμερα ανεβάζει τον πήχη της κινηματογράφησης σε ανώτερο επίπεδο, χάρη στο συμπαγές και φορητό της σώμα, προσφέροντας ευρυγώνιο φακό 28,8 χιλιοστών με οπτικό ζουμ 20x, εξαιρετικής ποιότητας οπτικά μέρη, μεγάλες δυνατότητες λήψης σε χαμηλό φωτισμό και κυκλικό διάφραγμα 8 λεπίδων, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει πανέμορφα εφέ μποκέ. Οι λάτρεις του βίντεο και οι κινηματογραφιστές είναι σε θέση να καταγράψουν εικόνα Full HD στα 50 καρέ το δευτερόλεπτο για όλες τις δημιουργικές τους ανάγκες με την απλή στη χρήση, αλλά ισχυρή LEGRIA HF G26.

Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, βίντεο υψηλής ποιότητας

Με μια σειρά από πρωτοποριακές δυνατότητες, η LEGRIA HF G26 εξασφαλίζει υψηλής ακρίβειας και ποιότητας λήψεις στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο «έξυπνος» σταθεροποιητής εικόνας (Intelligent Image Stabilizer – IS) αντισταθμίζει την κίνηση της κάμερας σε 5 άξονες, δυνατότητα ζωτικής σημασίας για τη σταθερή μαγνητοσκόπηση ενώ, όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση, καταγράφει σταθερό και ομαλό βίντεο ακόμη και σε ακραίες τιμές ζουμ, χάρη στο δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης (Powered IS). Για την υποστήριξη ευκρίνειας επιπέδου Full HD, η LEGRIA HF G26 διαθέτει άμεση αυτόματη εστίαση, για την ταχεία και ακριβή ταυτοποίηση της θέσης και απόστασης τους θέματος που βιντεοσκοπείται. Η λήψη πεντακάθαρου Full HD βίντεο δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη.

Χρησιμοποιώντας το διακόπτη τριών θέσεων, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εναλλάσσουν μεταξύ χειροκίνητης, αυτόματης και κινηματογραφικής λειτουργίας χωρίς την ανάγκη αλλαγής μεμονωμένων ρυθμίσεων. Με έως και 20x οπτικό ζουμ, η LEGRIA HF G26 επιτρέπει τη δημιουργική λήψη βίντεο από τα μεγάλα, ανοικτά πλάνα, μέχρι τις πάρα πολύ κοντινές λήψεις, καταγράφοντας ακόμη και μακρινά θέματα σε εξαιρετική ποιότητα Full HD. Χρησιμοποιώντας μια ευρεία δυναμική περιοχή (Wide Dynamic Range) της τάξης του 600 τοις εκατό και κατάσταση προτεραιότητας, η LEGRIA HF G26 καταγράφει Full HD βίντεο στα 50fps και ρυθμό δειγματοληψίας 35Mbps, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εικόνα, ενώ κατανέμει ομοιόμορφα χρωματικότητα και φωτεινότητα. Έτσι, παράγει όμορφα πλάνα βίντεο απευθείας από τη βιντεοκάμερα.

Ο συνδυασμός ενός αισθητήρα τύπου HD CMOS Pro, ανάλυσης 2,91MP, και μεγέθους 1/2,84 και επεξεργαστή DIGIC DV4, αποδίδει απίστευτη ευαισθησία, αντίθεση και ευρεία δυναμική περιοχή χωρίς συμβιβασμούς σε Full 1080p HD. Αυτό επιτρέπει στους δημιουργούς να καταγράφουν εικόνα σε συνθήκες με φωτισμό εξαιρετικά αμυδρό, μέχρι και 0,1 lux, κάτι ιδανικό για τους λάτρεις του βίντεο που δημιουργούν ταινίες ή ντοκιμαντέρ σε νυχτερινές ώρες. Παράλληλα, η LEGRIA HF G26 αντισταθμίζει την υπερέκθεση σε φωτεινές συνθήκες, χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο ND, μειώνοντας την ποσότητα του φωτός που φτάνει στον αισθητήρα.

Εύκολος χειρισμός και συμπαγής σχεδίαση

Οι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις του βίντεο να φέρουν τη LEGRIA HF G26 στα μέτρα τους, για να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες κινηματογραφικές τους προτιμήσεις, κάτι ιδανικό για όσους βιντεοσκοπούν με συγκεκριμένο στυλ. Με υψηλής απόκρισης υπερσύγχρονα χειριστήρια, η LEGRIA HF G26 αποτελεί μια συμπαγή, απλή στη χρήση, συσκευή χειρός, ιδανική για λήψεις εν κινήσει. Εξοπλισμένη με ένα επαγγελματικού επιπέδου χειριστήριο ζουμ, δακτύλιο φακού με υψηλή ευαισθησία στο άγγιμα των δακτύλων, περιστροφικό διακόπτη και κουμπιά πολλαπλών χρήσεων, η LEGRIA HF G26 δίνει στους δημιουργούς περιεχομένου τον μέγιστο δυνατό έλεγχο σε καλλιτεχνικής φύσης γυρίσματα.

Μια υψηλής απόκρισης οθόνη χωρητικής (capacitive) αφής 3,0 ιντσών εξασφαλίζει τέλειο καδράρισμα της εικόνας, με τη δυνατότητα ρύθμισης της παρακολούθησης του θέματος (tracking), της εστίασης και της έκθεσης, για βιντεοσκοπήσεις υψηλής ποιότητας. Για πλήρη ορατότητα όταν πραγματοποιούνται λήψεις, ιδιαίτερα σε φωτεινές συνθήκες, οι επίδοξοι κινηματογραφιστές μπορούν να προσαρμόσουν το την κλίση του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου ανάλυσης 1,56 εκατομμυρίου κουκκίδων μέχρι και τις 45° για γυρίσματα υπό χαμηλή γωνία, αλλά και για μείωση της αντανάκλασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους λάτρεις της κινηματογράφησης σε συνθήκες μεταβλητού φωτισμού, όπως π.χ. ενώ ταξιδεύετε ή βιντεοσκοπείτε σε εξωτερικές τοποθεσίες. Η απλή λειτουργία και ο συμπαγής σχεδιασμός, καθιστούν τη LEGRIA HF G26 κατάλληλη για στιγμές που η φορητότητα και η ταχύτητα είναι απαραίτητες.

Απλή workflow, προηγμένη καταγραφή

Είτε χρησιμοποιείτε το  βίντεο ποιότητας 1080p/50 κατευθείαν από την κάμερα ή το επεξεργάζεστε μετά τη λήψη, η LEGRIA HF G26 δίνει μεγάλη ελευθερία και ευελιξία επιλογών στη ροή εργασίας που προτιμάτε. Η ταυτόχρονη καταγραφή σε φορμά AVCHD και MP4 σας δίνει την ελευθερία να βιντεοσκοπείτε σε ανάλυση Full HD έως 35Mbps MP4/28Mbps AVCHD και μέχρι και 3Mbps MP4/5Mbps AVCHD. Με πολλές προηγμένες επιλογές καταγραφής, όπως η αργή και η γρήγορη λήψη με μέγιστη ταχύτητα 1.200x, η LEGRIA HF G26 σας δίνει τη σιγουριά ότι δε θα χάσετε ποτέ, ούτε μια στιγμή.

Η LEGRIA HF G26 αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε οποιαδήποτε κινηματογραφικό γύρισμα, αφού χάρη στη διπλή υποδοχή κάρτας SD είστε ήσυχοι ότι μπορείτε άφοβα να πραγματοποιείτε συνεχείς λήψεις και ότι το βίντεο θα μπορεί να αποθηκευτεί για ασφάλεια σε δεύτερο αντίγραφο. Η G26 LEGRIA HF διαθέτει έξοδο HDMI για μια σειρά από προηγμένες διεπαφές, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης ακουστικών 3,5 χιλ. και υποδοχή μικροφώνου 3,5 χιλ., καθώς και υποδοχή τύπου Mini Advanced Shoe. Η ενσωματωμένη έξοδος ακουστικών με 16 επίπεδα ρύθμισης έντασης ήχου για ακρίβεια, αλλά και η είσοδος του μικροφώνου, ενισχύουν τη λειτουργικότητα στην καταγραφή του ήχου για υψηλής ποιότητας συνεντεύξεις και vlogs. Χάρη σε αυτό το ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να καλύψουν πλήρως τις δημιουργικές ανάγκες τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 20x οπτικό ζουμ
  • Λήψεις Full HD 1080P
  • Επεξεργαστής εικόνας DIGIC DV4
  • Υπερευρυγώνιος φακός
  • Κυκλικό διάφραγμα 8 λεπίδων
  • Ευρύ δυναμικό εύρος
  • Προτεραιότητα Highlight
  • Φορμά MP4 και AVCHD

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.