XBLOG logo @2x

Canon EOS R: Αυτή είναι η full frame mirrorless DSLR της Canon

Η Canon χτίζει επάνω στην εμβληματική και χωρίς συμβιβασμούς σειρά full frame της ανακοινώνοντας το EOS R και την πρώτη φωτογραφική μηχανή με το καινοτομικό, νέο RF Mount. Με το ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης στον κόσμο και ως η πρώτη φωτογραφική μηχανή παγκοσμίως με την ικανότητα να εστιάζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέχρι και -6EV2, είναι το ιδανικό εργαλείο για επαγγελματικά αποτελέσματα σε κάθε λήψη. Η ολοκαίνουρια σειρά φακών RF βασίζεται στην οπτική υπεροχή και την κληρονομιά της Canon, ενώ τα συνοδευτικά αξεσουάρ προσφέρουν στους φωτογράφους και τους κινηματογραφιστές μεγαλύτερες επιλογές δημιουργικότητας και παραμετροποίησης από κάθε άλλη φορά.

Canon EOS R front

EOS R

Δημιουργημένο εκ θεμελίων, το πρωτοποριακό EOS R System παρέχει ένα εντελώς νέο επίπεδο καινοτομίας, με πλουσιότερα και ακριβέστερα αποτελέσματα, ασύγκριτα επίπεδα οξύτητας και λεπτομέρειας. Η EOS R είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή που υιοθετεί τη μοντούρα φακού RF με σύνδεση 12 επαφών, απόσταση από την πατούρα στο πίσω μέρος 20 χιλιοστών και διάμετρο μοντούρας 54 χιλιοστά, που επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στη σχεδίαση των φακών.

Μέσω του συνδυασμού των υψηλής απόδοσης φακών RF, έναν αισθητήρα full-frame CMOS 35mm με περίπου 30.3MP εκατομμύρια ενεργά pixel και τον τελευταίο επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, η EOS R εξασφαλίζει σταθερά υψηλής ποιότητας απεικόνιση. Το σύστημα Digital Lens Optimizer, που διορθώνει παράγοντες όπως τις οπτικές αλλοιώσεις του φακού, βασίζεται στην ισχύ των φακών RF για να αποστέλλει δεδομένα διόρθωσης στο σώμα της μηχανής, ελαχιστοποιώντας τον αντίκτυπο στην ταχύτητα συνεχούς λήψης.

Με το ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης στον κόσμο – μέχρι και 0,05 sec – και τη δυνατότητα ενιαίας λήψης κινούμενων θεμάτων με ταχύτητα και ακρίβεια, μέχρι και 8fps συνεχόμενες λήψεις (σταθερό AF) και 5fps με AF tracking, η EOS R επιτρέπει σταθερά αξιόπιστη χρήση. Η EOS R εστιάζει εύκολα χάρη σε σύστημα αφής (Touch and Drag AF), κάτι το οποίο δίνει τη δυνατότητα διαισθητικής επιλογής από ένα σύνολο 5,655 θέσεων AF3 – περισσότερα από κάθε άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο της κατηγορίας. Ως η πρώτη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο που δίνει τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης σε χαμηλό φωτισμό μέχρι και -6 EV4, η EOS R είναι βελτιστοποιημένη για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χάρη στο προηγμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο – Electronic Viewfinder (EVF), με 3,69 εκατομμύρια κουκκίδες, παρέχοντας 100 % κάλυψη της σκηνής, επιτρέποντας στον φωτογράφο να βλέπει το θέμα του με ακριβές χρώμα, ακόμη και συνθήκες μηδαμηνού φωτισμού (σχεδόνσκοτάδι).

Canon EOS R back

Η EOS R διαθέτει εντελώς αθόρυβο μηχανισμό λήψης φωτογραφιών, για απόλυτη διακριτικότητα, ακόμη και στις πιο προσωπικές στιγμές, γεγονός που την καθιστά ιδανική για φωτορεπόρτερ και φωτογράφους γάμων.

H EOS R αποτελεί ένα εξαιρετικά ικανό κινηματογραφικό εργαλείο, που αποδίδει εκπληκτική ποιότητα βίντεο σε ανάλυση 4Κ, δίνοντας απόλυτο έλεγχο στον ήχο, διαθέτοντας περιστρεφόμενη οθόνη (vari-angle) και χειροκίνητη εστίαση. Επιπλέον, οι κινηματογραφιστές μπορούν να εξάγουν σε χρωματικό βάθος 10-bit μέσω HDMI με το Canon Log, το οποίο δίνει επίσης τη δυνατότητα να καταγραφεί βίντεο σε ουδέτερη αντίθεση, με δυναμικό εύρος μέχρι και 12 στοπ στο ISO 400, επιτρέποντας στην τονική διαβάθμιση, κατά την επεξεργασία, να αντλήσει κάθε λεπτή διαφοροποίηση του χρώματος και της λεπτομέρειας σε σκιές και φωτεινά τμήματα.

Σχεδόν κάθε χειριστήριο στο σώμα της EOS R είναι παραμετροποιήσιμο, εισάγοντας νέα επίπεδα εξατομίκευσης και λειτουργικότητας στους χρήστες του συστήματος EOS. Τα γνώριμα, αλλά τελειοποιημένα εργονομικά στοιχεία και ο αξιόπιστος χειρισμός – που συμπεριλαμβάνει στιβαρό σώμα από κράματα αλουμινίου με σφραγισμένο περίβλημα κατά των καιρικών αντιξοοτήτων – επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψεις για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και να απολαμβάνουν το άνετο κράτημα και τη διαισθητική διαρρύθμιση των χειριστηρίων. Η EOS R εισάγει μια πρωτιά στη σειρά των φωτογραφικών μηχανών Canon EOS, και συγκεκριμένα μια παραμετροποιήσιμη λωρίδα αφής πολλαπλών λειτουργιών, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί με την κύλιση ή το άγγιγμα του δακτύλου, ελέγχοντας παραμέτρους όπως η ευαισθησία ISO. Σχεδιασμένο για όσους βρίσκονται συχνά σε κίνηση, το συνεχούς λειτουργίας Bluetooth επιτρέπει στο smartphone να είναι συνδεδεμένο με την EOS R για την καταγραφή δεδομένων γεωγραφικής τοποθεσίας από GPS στις εικόνες. Για ακόμη πιο δημιουργικές λήψεις, η απομακρυσμένη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect, προσφέρει ελευθερία και ευελιξία στις λήψεις.

Ένα νέο χαρακτηριστικό για όλους τους φακούς RF, είναι πως όλοι θα διαθέτουν παραμετροποιήσιμο δακτύλιο ελέγχου, τον οποίο οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για να ρυθμίζουν το διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου, το ISO ή την εξιστάθμιση της έκθεσης – πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαίο πλέον να κοιτάζουμε μακριά από το θέμα μας, με κίνδυνο να αποσπαστεί η προσοχή μας – αλλά και προηγμένη εργονομία για φυσική εμπειρία λήψης.

Canon EOS R sensor

Οπτικά με τεχνολογία αιχμής

Η μοντούρα φακών RF κομίζει μια επαναστατική σχεδίαση οπτικών – η πατούρα των 20 χιλιοστών και η διάμετρος 54 χιλιοστών της μοντούρας, κατέστησαν δυνατό στους μηχανικούς της Canon να σχεδιάσουν νέους φακούς που δεν ήταν δυνατό να δημιουργηθούν στο παρελθόν. Οι φακοί παραμένουν στον πυρήνα του EOS System και έτσι η Canon ανακοινώνει επιπλέον σήμερα τέσσερις νέους φακούς για τη νέα EOS R, οι οποίοι επαυξάνουν τις δυνατότητες της οπτικής αρτιότητας. Θέτοντας νέα πρότυπα στην ποιότητα και την ταχύτητα, ο RF 50mm f/1.2L USM είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος φακός prime της σειράς L στα 50mm f/1.2 – γεγονός που τον καθιστά ταχύτερο φακό στην κατηγορία του – προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα λεπτομέρειας, κορυφαία οξύτητα, εκπληκτικά ρηχό βάθος πεδίου και αξιοσημείωτη απόδοση στον χαμηλό φωτισμό. Ο RF 24-105mm f/4L IS USM είναι ένας φακός zoom της σειράς L και ο πρώτος full frame φακός της Canon με Nano USM – ιδανικός για περιπτώσεις κινηματογράφησης όπου η ομαλή εστίαση είναι απαραίτητη για ενιαίες μεταβάσεις της εστίασης, παρέχοντας εξαιρετικό έλεγχο και ομαλή παρακολούθηση του θέματος καθώς αυτό απομακρύνεται ή προσεγγίζει τη μηχανή. Είναι λεπτός και εύκολος στον χειρισμό, και επίσης διαθέτει σταθερό διάφραγμα f/4. Η γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση και 5 στοπ σταθεροποίησης εικόνας, καθιστούν τον φακό ιδανικό για κινηματογράφηση.

Με το γρήγορο διάφραγμά του, ο ευέλικτος στάνταρ zoom φακός RF 28-70mm f/2L USM παρέχει νέα επίπεδα δημιουργικότητας, καθώς γίνεται ο πρώτος στον κόσμο στάνταρ zoom φακός συμβατός με full frame, προσφέροντας φωτεινότητα f/2 σε όλο το εύρος του zoom. Επιπλέον, ο κύλινδρος του φακού διαθέτει μηχανισμό απορρόφησης των κραδασμών, που επιτυγχάνει εξαιρετική αντοχή στα κτυπήματα, για ανθεκτικότητα και στιβαρότητα. Τέλος, ο RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM, ένας υπερ-ταχύς φακός macro 35mm f/1.8, είναι ιδανικός για λήψεις στο δρόμο, για ταξίδια και κοντινές φωτογραφήσεις, προσφέροντας μια φυσική ευρυγώνια προοπτική, κοντινή εστίαση και υβριδικό σταθεροποιητή εικόνας (Hybrid IS). Η εστίαση, το διάφραγμα και το σύστημα οδήγησης του IS ενσωματώνονται όλα στη μονάδα.

Canon EOS R packaging

Κάθε τύπος φακού στη διάθεσή σας

Τρεις νέοι μετατροπείς επιτρέπουν σε περισσότερους 70 φακούς των σειρών EF και EF5 να συνεργαστούν με το καινοτομικό νέο EOS R System, προσθέτοντας νέα λειτουργικότητα σε υπάρχοντα οπτικά, ενώ διατηρούν τα εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης και λειτουργικότητας σε συνδυασμό που είχαμε μέχρι τώρα με τις EOS DSLR. O μετατροπέας της μοντούρας Canon προσθέτει τον δακτύλιο ελέγχου που απαντάται στους φακούς RF, κάτι που επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν το ίδιο σύστημα λειτουργίας είτε χρησιμοποιούν φακούς RF, EF, ή EF-S. Ο μετατροπέας που διαθέτει υποδοχή για την τοποθέτηση συρταρωτού (drop-in) φίλτρου, δίνει τη δυνατότητα χρήσης μιας ποικιλίας φίλτρων, κυκλικής πόλωσης ή μεταβλητό ND. Ιδανικό για κινηματογραφιστές και χρήση με φακούς στους οποίους είναι δύσκολο να προσαρμόσει κανείς φίλτρα, το μεταβλητής πυκνότητας φίλτρο ND επιτρέπει τον έλεγχο της έκθεσης, ενώ το φίλτρο κυκλικής πόλωσης μειώνει τις αντανακλάσεις και ενισχύει τον χρωματικό κορεσμό. Και οι δύο περιπτώσεις είναι ιδανικές για τη λήψη εκπληκτικών εικόνων, τις οποίες χρειάζονται οι απαιτητικοί δημιουργοί ιστοριών.

Προσαρμόστε κάθε στάδιο κατά την διάρκεια της φωτογράφησης στις απαιτήσεις σας

Η μεγάλη γκάμα καινοτομικών αξεσουάρ που είναι διαθέσιμη για την EOS R, περιλαμβάνει ένα ισχυρό και ευέλικτο grip μπαταρίας και φλας. Το grip μπαταρίας BG-E22, επιτρέπει την ταυτόχρονη ύπαρξη δύο υψηλής χωρητικότητας μπαταριών λιθίου-ιόντων LP-E6N και προσφέρει εξωτερική φόρτιση μπαταρίας μέσω προσαρμογέα USB, δίνοντας την δυνατότητα στον φωτογράφο για εκτεταμένες λήψεις και καλύτερο κράτημα, όταν η μηχανή χρησιμοποιείται στην κάθετη έννοια. Για επιλογές δημιουργικού φωτισμού, το BG-E22 διαθέτει επίσης ένα τερματικό PC, που επιτρέπει ένα παραδοσιακό ενσύρματο φλας για στούντιο, να χρησιμοποιηθεί από την EOS R. Το Speedlite EL-100 είναι ένα συμπαγές, ελαφρύ και ισχυρό φλας με αυτόματη κατάσταση, η οποία εξασφαλίζει την επικοινωνία με συμβατές φωτογραφικές μηχανές, εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα στις φωτογραφήσεις με φλας. Με αρκετή ισχύ για να φωτίσει πολλά θέματα, είτε σε σκοτάδι σε εσωτερικό χώρο, ή έξω στη λιακάδα, οι δυνατότητες λήψης επεκτείνονται με τη δυνατότητα για αναπήδηση του φλας από τοίχους και οροφές, διαχέοντας το φως και προσδίδοντας ένα απαλότερο look, όπως ακριβώς με φυσικό φωτισμό.

Digital Photo Professional Express (DPP Express)

Δίνοντας στον φωτογράφο τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις εικόνες του, και επεκτείνοντας τη ροή εμφάνισης του RAW, η Canon παρουσιάζει επίσης σήμερα το Digital Photo Professional Express (DPP Express), για iPad. Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, το DPP Express είναι ένα λογισμικό υψηλής απόδοσης για προβολή και επεξεργασία εικόνων RAW, για χρήση τόσο με μηχανές EOS, όσο και EOS R. Οι εικόνες μπορούν να εισαχθούν μέσω του Camera Connect και μπορούν να τύχουν επεξεργασίας απευθείας μέσω της εφαρμογής για το iPad, από τη ρύθμιση της ισορροπίας του λευκού, και τη μικρορύθμιση των χαρακτηριστικών της καμπύλης τονικότητας, μέχρι την προσαρμογή του δυναμικού εύρους.

Το λογισμικό εικόνας DPP Express RAW μπορεί να προβάλλει στατικές εικόνες με τη χρήση του PQ (Perceptual Quantization), ενός προτύπου HDR που απευθύνεται στην κινηματογραφική παραγωγή και διανομή. Το λογισμικό επιτρέπει την επεξεργασία και την προβολή υψηλής ποιότητας εικόνων σε ευρύ δυναμικό εύρος (HDR).

Ολοκληρωμένη λύση από την σύλληψη στην εκτύπωση

Σήμερα, η Canon ενισχύει τη ολοκληρωμένη λύση της από την σύλληψη στην εκτύπωση (input to output). Με το νέο λογισμικό Professional Print & Layout, οι υψηλής ποιότητας εικόνες τυγχάνουν επεξεργασίας μέσω του Digital Photo Professional και τυπώνονται διατηρώντας σημαντικά ποιοτικά στοιχεία όπως η τονικότητα, η οξύτητα και η πιστή χρωματική αναπαραγωγή. Μαζί με το λογισμικό περιλαμβάνεται και νέα λειτουργία εκτύπωσης DPRAW, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση σε υψηλή πιστότητα. Αυτή η λειτουργία έχει τη δυνατότητα να αναλύει την πληροφορία του πίνακα βάθους των αρχείων DPRAW, επιτρέποντας την αναπαραγωγή υψηλής λεπτομέρειας, ακριβώς όπως θέλει ο φωτογράφος. Αυτό προσδίδει το βάθος της τρίτης διάστασης στις εκτυπώσεις.

Επίσης συμπεριλαμβανόμενη είναι και η λειτουργία εκτύπωσης HDR, η οποία επιτρέπει σε φωτεινές περιοχές της εικόνας να αναπαραχθούν με εμφατικό τρόπο στην εκτύπωση. Επιπλέον, με τη λειτουργία Exhibition Lighting Optimisation, οι εκτυπώσεις μπορούν να αποδοθούν με εκτεταμένο δυναμικό εύρος, όταν συνδυάζονται με περιβάλλον ισχυρού φωτισμού σε γκαλερί και εκθέσεις.

Επικεντρωμένη στο EOS R System, η Canon έχει δημιουργήσει μια σειρά από εργαλεία, τα οποία βασίζονται στις νέες απαιτήσεις των φωτογράφων και των κινηματογραφιστών του μέλλοντος, επεκτείνοντας παράλληλα τα όρια της απεικόνισης – την EOS R, νέους φακούς RF και αξεσουάρ που προσφέρουν περισσότερη δυνατότητες και δημιουργική ελευθερία από κάθε άλλη φορά, για συναρπαστικά φωτογραφικά ταξίδια. Ο νέος φακός EF-M 32mm f/1.4 STM – ένας καινοτομικός φακός 32mm για το EOS M System – και οι EF 400mm f/2.8L IS III USM και EF 600mm f/4L IS III USM, δύο επαναστατικοί, ελαφρείς επαγγελματικοί υπερ-τηλεφακοί, εξασφαλίζουν την πρόσβαση, σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές, στα καλύτερα εργαλεία για να διηγούνται τις ιστορίες τους.

EOS R SYSTEM – Κοινά βασικά χαρακτηριστικά

 • Μεγαλύτερα επίπεδα οπτικής απόδοσης, δυνατότητες σχεδίασης φακών και δημιουργική ευελιξία
 • Προηγμένη επικοινωνία και μετάδοση ισχύος μεταξύ του φακού και του σώματος της μηχανής
 • Πολύ σημαντική πλήρης συμβατότητα με υπάρχοντες φακούς EF και EF-S και αξεσουάρ
 • Δυνατότητες χαμηλού φωτισμού

EOS R – Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μέσω του συνδυασμού υψηλής ποιότητας φακών RF, αισθητήρα full-frame 35mm CMOS, με περίπου 30,3MP εκατομμύρια ενεργά pixeliii και τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8
 • -6 EV low light AF – η πρώτη μηχανή στον κόσμο που εστιάζει σε συνθήκες τόσο αμυδρού φωτισμού
 • Η ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο – 0,05 sec
 • Σύστημα βελτιστοποίησης φακού – Digital Lens Optimizer
 • Αυτόματη εστίαση με σύστημα Touch and Drag AF – επιλογή μεταξύ 5,655 θέσεων
 • Αθόρυβη λήψη
 • Απόδοση βίντεο 4K με βάθος χρώματος 10-bit μέσω HDMI

RF 50mm f/1.2L USM – Βασικά χαρακτηριστικά

 • Στάνταρ φακός με εξαιρετικά μεγάλη φωτεινότητα, κορυφαία ποιότητα εικόνας, που αξιοποιεί το EOS R System
 • Γρήγορη και ακριβής οπτική απόδοση
 • Παροιμιώδης ποιότητα εικόνας και ανθεκτικότητα της σειράς L
 • Κατασκευασμένος για καθημερινή επαγγελματική χρήση

RF 24-105mm f/4L IS USM – Βασικά χαρακτηριστικά

 • Γενικής χρήσης, πρακτικός επαγγελματικός φακός zoom
 • Σταθερότητα επαγγελματικού επιπέδου σε χειροκίνητες λήψεις
 • 5 στοπ σταθεροποίησης εικόνας
 • Γρήγορη και ομαλή εστίαση με σύστημα Nano USM, που προσδίδει ιδανικά χαρακτηριστικά σε φωτογραφία και βίντεο
 • Παροιμιώδης ποιότητα εικόνας της σειράς L για εξαιρετική λεπτομέρεια, βάθος και οξύτητα

RF 28-70mm f/2L USM – Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ο πρώτος στάνταρ zoom φακός μεγάλου διαφράγματος, συμβατός με full frame, που προσφέρει f/2 φωτεινότητα σε όλο το εύρος του zoom
 • Επανακαθορίζει τις προσδοκίες που έχετε από έναν στάνταρ φακό zoom
 • Ομαλή, σχεδόν αθόρυβη εστίαση, χάρη στην τεχνολογία Canon USM
 • Έξυπνα χειριστήρια και διαισθητική εργονομία συνιστούν φυσική εμπειρία λήψεων
 • Οι θρυλικές καταβολές της σειράς Canon L εμπνέουν εμπιστοσύνη

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM – Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έξοχη ποιότητα εικόνας και φυσικός ευρυγώνιος φακός σε συμπαγές μέγεθος
 • Εξαιρετικός σε χαμηλό φωτισμό, επιτρέπει να συλλάβετε την ατμόσφυρα ακόμα και σε σκοτάδι
 • Προσεγγίστε το θέμα σας για να καταγράψετε μικρο-λεπτομέρειες με τη μισή μεγέθυνση macro με 5 στοπ σταθεροποίηση εικόνας
 • Ταξιδέψτε με μικρό βάρος, πραγματοποιήστε πιο αυθόρμητες λήψεις,με περισσότερη δημιουργικότητα

Προσαρμογείς Canon Mount Adapters (Canon mount adapter EF-EOS R, Canon control mount ring adapter EF-EOS R και Canon drop-in filter mount adapter EF-EOS R)

 • Χρησιμοποιήστε υπάρχοντες φακούς EF και EF-S με τη μηχανή EOS R
 • Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της μηχανής με το Lens Control Ring (μόνο με τον προσαρμογέα control ring mount adapter)
 • Χρησιμοποιήστε συρταρωτά φίλτρα (μόνο με τον προσαρμογέα drop-in filer mount adapter) – είτε φίλτρα κυκλικής πόλωσης, ή μεταβλητά ND φίλτρα
 • Κατασκευασμένοι για επαγγελματική χρήση

Battery Grip BG-E22 Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πραγματοποιήστε λήψεις με την EOS R για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
 • Εξαιρετικό κράτημα με χρήση στον κάθετο άξονα
 • Ελαφρύ – 330 γραμμ.
 • Τερματικό PC για συγχρονισμό με στούντιο φλας

Speedlite EL-100 Βασικά χαρακτηριστικά

 • Άνετη μετάβαση στη φωτογραφία με φλας
 • Δημιουργία φυσικού φωτισμού με αναπήδηση φλας
 • Γίνετε πιο δημιουργικοί με τον φωτισμό
 • Μέρος της οικογένειας φωτογραφικών μηχανών και φακών EOS

Digital Photo Professional (DPP) Express

 • Νέο RAW format – συμβατό με CR3
 • Διαισθητικό και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης με λειτουργία αφής
 • Δυνατότητα πολλαπλής επεξεργασίας μιας εικόνας
 • Προβολή στατικών εικόνων με τη χρήση PQ (Perceptual Quantization), ενός προτύπου HDR που απευθύνεται στην κινηματογραφική παραγωγή και διανομή
 • Για iPad
 • Συνεργασία με την εφαρμογή Camera Connect

Professional Print & Layout

 • Αναπαραστήστε τον κόσμο όπως τον βλέπετε με τα μάτια σας
 • Ακριβής χρωματική αναπαραγωγή
 • Οξύτητα στη λεπτομέρεια
 • Καθαρή τονικότητα στις φωτεινές περιοχές και στις σκιές

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.