XBLOG logo @2x

Αγοράζοντας εκτυπωτή Pixma η Canon σας στέλνει σινεμά

Αυτό το φθινόπωρο, η Canon είναι δίπλα σε γονείς και μαθητές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και τους προτείνει να ετοιμαστούν για το σχολείο, χωρίς να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, όπως είναι μια καλή κινηματογραφική προβολή.

Με αυτό το πνεύμα, η Canon προσφέρει στους καταναλωτές τη νέα σειρά εκτυπωτικών προϊόντων της σειράς Pixma, με την οποία θα μπορέσουν να προετοιμάσουν γρήγορα και με ποιοτικό τρόπο τις σχολικές τους εργασίες, κι έτσι να εξοικονομήσουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία.

Αγοράζοντας ένα από τα επιλεγμένα προϊόντα εκτύπωσης μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 15ης Οκτωβρίου 2016, οι πελάτες της Canon μπορούν να καταχωρήσουν την αγορά τους και να κερδίσουν 2 εισιτήρια για τον κινηματογράφο. Η δήλωση του προϊόντος γίνεται μέσω του site http://www.canon.gr/backtoschool/, ακολουθώντας το link με την ένδειξη «Καταχωρήστε την αγορά σας εδώ και λάβετε τα δωρεάν εισιτήριά σας!». Στην ίδια σελίδα αναφέρονται τα προϊόντα που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά και οι λεπτομερείς όροι και προϋποθέσεις της συγκεκριμένης ενέργειας.

Τα προϊόντα εκτύπωσης της σειράς Pixma διακρίνονται για το συνδυασμό αισθητικής, λειτουργικότητας και οικονομίας. Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών χαρακτηριστικών και απόδοσης καλύπτοντας οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη αλλά παρέχοντας ταυτόχρονα ιδανικές λύσεις εκτύπωσης σε κάθε οικιακό γραφείο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.