XBLOG logo @2x

Οι αγώνες του Campionato στο Conn-X TV!

Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων ποδοσφαίρου του Campionato της Ιταλίας εξασφάλισε το Conn-X TV, η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, από τα αθλητικά κανάλια του οποίου θα μεταδίδονται οι αγώνες την υπόλοιπη σεζόν 2010-2011 αλλά και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012!

Από τα αθλητικά κανάλια του Conn-X TV θα μεταδίδονται οι αγώνες των δύο κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ιταλίας, της Serie A και Serie B (πρώτη και δεύτερη κατηγορία).

Στις δύο κατηγορίες περιλαμβάνονται 42 σύλλογοι, διεξάγονται περισσότερες από 840 αναμετρήσεις με αρκετά μεγάλα ντέρμπι, τα οποία θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια Conn-x TV Sport 1,2 και 3.

Ήδη στο πρόγραμμά τους τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ περιλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ισπανίας, την 1η και τη 2η κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Ελλάδος και την Football League, όπως ονομάζεται πλέον η ελληνική Β΄Εθνική κατηγορία.

Σχετικά με το Conn-x TV

Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ διατίθεται σε σχεδόν 400 σημεία παρουσίας του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς επεκτείνεται. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.