XBLOG logo @2x

CA Technologies: Αναγνωρίστηκε ως Ηγέτης για λύσεις Application Release Automation

H CA Technologies (NASDAQ: CA) ανακοίνωσε ότι κατατάσσεται ανάμεσα στους Ηγέτες των λύσεων αυτοματοποίησης της διαδικασίας προώθησης νέων εκδόσεων εφαρμογών τόσο στο περιβάλλον δοκιμής όσο και παραγωγής ενός οργανισμού, (Application Release Automation), σύμφωνα με την έκθεση Magic Quadrant της Gartner, “Magic Quadrant for Application Release Automation”.

Η έκθεση αξιολόγησε τη λύση CA Release Automation, η οποία παρέχει προηγμένες δυνατότητες προκειμένου να βοηθήσει τους οργανισμούς να διαχειριστούν σύνθετα, ώριμα, και συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα δοκιμής και ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού.

Η Gartner αξιολόγησε εταιρείες που προσφέρουν εργαλεία αυτοματοποίησης της διαδικασίας παραγωγής εκδόσεων εφαρμογών (Application Release Automation- ARA), και οι οποίες παρέχουν συνδυασμό αυτοματισμού, μοντέλων περιβάλλοντος και δυνατότητες συντονισμού εκδόσεων, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα και την ταχύτητα έκδοσης των εφαρμογών. Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner, «Τα εργαλεία αυτά αποτελούν βασικούς παράγοντες στην επίτευξη των στόχων των ομάδων ανάπτυξης (DevOps) για συνεχείς παραδόσεις εφαρμογών με πολλαπλές, γρήγορες και μικρές εκδόσεις.»

Επίσης, σύμφωνα με την έκθεση, « το τεταρτημόριο των Ηγετών αντιπροσωπεύει τους προμηθευτές εκείνους οι οποίοι δίνουν ώθηση στην αγορά των λύσεων ARA, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων οι οποίοι επενδύουν αρκετά σε όλες τις σημαντικές δυνατότητες των λύσεων αυτών, και οι οποίες στο σύνολό τους, αντανακλούν την ποικιλομορφία των επιχειρηματικών αναγκών. Όλοι οι ηγέτες προσφέρουν το υψηλό επίπεδο ευελιξίας, επεκτασιμότητας και υποστήριξης τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των επενδύσεων στις λύσεις αυτές.

«Η ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση της διαδικασίας ανάπτυξης κώδικα λογισμικού είναι βασική προϋπόθεση για τους ευέλικτους οργανισμούς, οι οποίοι εστιάζουν στην ταχεία εισαγωγή καινοτομιών στη αγορά,» δήλωσε ο Jeff Scheaffer, General Μanager, Continuous Delivery, CA Technologies. «Θεωρούμε ότι η κατάταξή μας στους Ηγέτες στην έκθεση της Gartner, αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσής μας για παροχή ενός ολοκληρωμένου και ανοιχτού οικοσυστήματος συνεχούς παράδοσης, το οποίο επιτρέπει στους οργανισμούς να προσφέρουν στην αγορά νέες εφαρμογές ταχύτερα, με μεγαλύτερη ποιότητα και με χαμηλότερο κόστος.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.