XBLOG logo @2x

Britney Spears topless στο Γερμανικό Maxim

Με την Britney Spears στο εξώφυλλό του κυκλοφόρησε το Γερμανικό Maxim Απριλίου. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια με τα διάφορα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της ποζάρει όλο νάζι στο φακό, ενώ ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο με τις topless φωτογραφίες της!

Δείτε το εξώφυλλο και μερικές φωτογραφίες με την hot & sexy Britney Spears…

…και διαβάστε σύντομο βιογραφικό της από την Wikipedia:

Η Britney Spears είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες της τελευταίας δεκαετίας. Εχει πουλήσει πάνω από 85 εκατομμύρια album παγκοσμίως, συμφωνα με την Jive Records, με τα: Baby One More Time (1999), Oops!… I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003) και Blackout (2007), ενώ έχει 8 No 1 singles και 4 συνεχόμενα No 1 albums. Στις 2 Δεκεμβρίου το νέο της αλμπουμ με τίτλο “Circus” κυκλοφορεί. Μετά από μια σειρά σκανδάλων και προβλημάτων που πέρασε, επέστρεψε γερή και δυνατή για μια νέα αρχή!

Η κυκλοφορία του “Circus”, ανακοινώνεται αμέσως μετά την θριαμβευτική νίκη της Britney στα MTV VMA Awards, όπου κατέκτησε τρία βραβεία στις κατηγορίες “Video of the Year”, “Best Female” και “Best Pop Video” για το “Piece of Me”. Για την ηχογράφησή του, η Britney έχει στρατολογήσει μια ομάδα διάσημων και καθιερωμένων παραγωγών – συνθετών, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι: Dr. Luke (ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή και την σύνθεση του τραγουδιού “Circus”), Danja, Max Martin, Bloodshy & Avant και Guy Sigsworth (Madonna, Alanis Morissette, Bjork).

Δείτε επίσης βιογραφικό της Britney Spears στην αγγλική έκδοση της Wikipedia.

Britney Spears @ Maxim

Britney Spears topless

Britney Spears sexy

Britney Spears

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.