XBLOG logo @2x

Britney Spears ημίγυμνη στα MTV video music awards 2007

Χθες το βράδυ έγινε η απονομή των μουσικών βραβείων του MTV στο Las Vegas. Το βραβείο του καλύτερου τραγουδιστή απονεμήθηκε στον Justin Timberlake, ενώ καλύτερη τραγουδίστρια αναδείχθηκε η Fergie. Στον Gym Class Heroes δόθηκε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου, καλύτερο συγκρότημα αναδείχθηκαν οι Fall Out Boy, βραβείο συναρπαστικότερης συνεργασίας πήραν οι Beyonce και Shakira στο Beautiful Liar, ενώ τέλος το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας βίντεοκλιπ πήγε στον Samuel Bayer για το βίντεοκλιπ “What Goes Around… Comes Around” του Justin Timberlake. Αναλυτικά όλα τα ΜTV video music awards εδώ.

Την παράσταση έκλεψε βέβαια -αρνητικά- η εμφάνιση της Britney Spears, η οποία περισσότερο έφερνε σε στριπτιζέζ παρά σε ποπ τραγουδίστρια! Εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το “Gimme More” φορώντας ένα μαύρο μπικίνι διακοσμημένο με πούλιες και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο. Από ότι φαίνεται η καριέρα της συμείωνει μεγάλη κάμψη, αφού εδώ και καιρό η ταραγμένη προσωπική της ζωή επισκιάζει τις επαγγελματικά της!

Το perezhilton.com ανέβασε και σχετικό βίντεο από την εμφάνιση της Spears στα βραβεία του ΜTV, αλλά το βίντεο κατέβηκε λίγο αργότερα από τους υπευθύνους του ΥouTube και στη θέση του εμφανίζεται το μήνυμα “This video is no longer available due to a copyright claim by Viacom International Inc”.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.