XBLOG logo @2x

Blog φίλων Τόλη Βοσκόπουλου, για την εξόφληση του χρέους ρε γαμώτο!

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην εφορία (ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ)… Τώρα οι «Φίλοι του Τόλη» επιχειρούν με ένα blog να βοηθήσουν τον Τόλη, καλώντας όσους θέλουν να συνεισφέρουν για την εξόφληση του χρέους!

Όπως διαβάζω στο «about» του blog: «Το Blog αυτό δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων του Τόλη Βοσκόπουλου. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος της ζωής του αγαπημένου μας Τόλη. Μέσα όμως από αυτό το blog μπορούμε να του στείλουμε την αγάπη μας, να του πούμε ότι είμαστε εδώ, ανώνυμοι για εκείνον, αλλά κοντά του».

Οι «Φίλοι του Τόλη» γράφουν σε ένα post: «Η Εφορία σήμερα, με νέα διάταξη, απαλλάσσει όλους τους Έλληνες που της χρωστούν- από τα πρόστιμα που συσσωρεύτηκαν και τους διευκολύνει υπό τον όρο να πληρώσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010 το αρχικό χρέος τους. Έτσι ο Τόλης, αν πληρώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 3 εκ. € εξοφλεί οριστικά το χρέος του. Όμως ο Τόλης μας δεν έχει αυτά τα 3 εκ σε μετρητά. Τα σπίτια του είναι δεσμευμένα και δεν μπορεί να τα πουλήσει ώστε να μαζέψει αυτά τα λεφτά. Τα σπίτια του έχουν όμως αυτήν και ίσως και παραπάνω αξία, οπότε αν πληρώσει το χρέος του τώρα, θα είναι ελεύθερος να τα πουλήσει στη σωστή τιμή και να ξεχρεώσει εντελώς. Μακάρι να τα καταφέρει ο φίλος μας»!

Προσωπικά δε ξέρω αν οι φαν του Τόλη φθάνουν τα 3 εκατομμύρια, ούτε πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να συνεισφέρουν, βάζοντας από ένα ευρώ όπως αναφέρεται στο blog, για να μαζευτεί το σχετικό ποσό, από την άλλη όμως απ΄ότι είδα στις σελίδες του blog, όλο αυτό «τυπικά» δεν στέκει κάπου (δηλαδή δεν αναφέρονται ας πούμε τα ονόματα κάποιων που έχουν αναλάβει να «μαζέψουν» τα χρήματα για τη στήριξη του Βοσκόπουλου).

Δεν έχει γίνει γνωστό επίσης αν ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ενήμερος για αυτή την πρωτοβουλία.

Η διεύθυνση του blog για όποιον θέλει να δει περισσότερα είναι filoitoutoli.blogspot.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.