XBLOG logo @2x

BlackBerry KEY2 LE: Με QWERTY πληκτρολόγιο, διπλή κάμερα και Snapdragon 636

Η BlackBerry παρουσίασε στην έκθεση IFA 2018 την “lite” έκδοση του επαγγελματικού KEY2, το BlackBerry KEY2 LE. Η νέα συσκευή καλύπτει όλες τις ανάγκες του χρήστη και προσφέρει μια ομαλή BlackBerry εμπειρία σε μια -πιο- προσιτή τιμή. Επιπλέον έρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό, καθώς διατηρεί το ελαφρύ σασί (βάρους 156 γραμμάριων), το περίβλημα από polycarbonate και την ματ πλάτη για καλύτερο κράτημα στο χέρι, ενώ θα κυκλοφορήσει σε τρία νέα χρώματα.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το KEY2 LE διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, ανάλυσης 1620 x 1080 pixels και αναλογίας 3:2. Κάτω από αυτήν βρίσκεται το παραδοσιακό QWERTY πληκτρολόγιο της BlackBerry με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο spacebar, καθώς και το νέο πλήκτρο Speed Key για τις συντομεύσεις. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 636, 4 GB μνήμη RAM και 32 GB ή 64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης. Η κύρια διπλή κάμερα διαθέτει φακούς 13 MP και 5 MP με Dual Tone LED Flash, ενώ η εμπρόσθια είναι στα 8 MP.

Το BlackBerry KEY2 LE έχει μπαταρία χωρητικότητας 3,000 mAh και τρέχει το Android 8.1 Oreo. Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (Slate, Champagne και Atomic) με τιμή 399 ευρώ για την έκδοση των 32 GB και 429 ευρώ για την έκδοση με 64 GB αποθηκευτικό χώρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.