XBLOG logo @2x

Bitmore: Τα best-seller tablets στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Bitmore

Η Bitmore, μια ελληνική εταιρία που ανήκει στον Όμιλο Quest, ανακοίνωσε ότι τα tablets της αναδείχθηκαν η No. 1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών για τον μήνα Σεπτέμβριο. Πληροφοριακά, στον Όμιλο Quest ανήκουν επίσης οι iStorm, iSquare, ACS, cardlink κ.ά. Τα Bitmore λανσαρίστηκαν το 2011.

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας ερευνών GFK, στην οποία καταγράφονται οι πραγματοποιηθείσες πωλήσεις των σημείων λιανικής πώλησης – φυσικά καταστήματα και online – τα tablets Bitmore κατέλαβαν την πρώτη θέση σε πωλήσεις τεμαχίων, με μερίδιο αγοράς 23,8%.

Η Bitmore κατάφερε να περάσει τις Apple, Samsung, Lenovo και MLS επειδή διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία μοντέλων, που περιλαμβάνει Android tablets 7” – 10”, με δυνατότητα σύνδεσης WiFi, 3G, ή 4G, και τα προσφέρει στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου που ξεκινά σε λίγες ημέρες, η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι θα φέρει νέα tablets στην ελληνική αγορά τα οποία «αναμένεται να αποτελέσουν το best seller δώρο για μικρούς και μεγάλους.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.