XBLOG logo @2x

Big In Japan Festival στο Ζάππειο

Big Japan FestivalΤην Παρασκευή 1η Ιουνίου η μουσική καρδιά της Ιαπωνίας θα χτυπάει στην Αθήνα. Η Klik Records παρουσιάζει το Big In Japan Festival στην Αίγλη Ζαππείου, με αφορμή την κυκλοφορία της συλλογής Big In Japan. Η πρώτη επαφή της Klik Records με την electronica μουσική σκηνή της Ιαπωνίας έγινε από τον Hiroshi Watanabe και την κυκλοφορία της συλλογής A Klik Records Tribute to Hiroshi Watanabe το 2004. Ο Hiroshi Watanabe είναι ο πιο διάσημος εκπρόσωπος της ιαπωνικής electronica τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη με τις πωλήσεις των project του που κυκλοφορούν από την Klik Records να αγγίζουν τις 17.000!

Η Αίγλη Ζαππείου θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του Big In Japan Festival και η διακόσμηση των χώρων θα είναι εμπνευσμένη από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δυο ειδικά διαμορφωμένα stages με live και dj sets από τους Ιάπωνες καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη συλλογή Big In Japan Festival, αλλά και κάποιους Έλληνες, καθώς επίσης και ένας χώρος για πιο χαλαρές στιγμές. Ο θερινός κινηματογράφος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε open air dance stage με live sets από Takayuki Higo και Dj Sodeyama και dj sets από τους Hiroshi Watanabe, Enitokwa και George Kyriakou. Στο ίδιο stage θα γίνει προβολή μιας ειδικής concept φωτογραφικής έκθεσης του Hiroshi Watanabe, ο οποίος εκτός από καταπληκτικός μουσικός, είναι και ένας καταξιωμένος φωτογράφος με πολλές εκθέσεις φωτογραφίας σε αρκετές γκαλερί και clubs του Τόκυο.

Το Lallabai θα είναι το δεύτερο stage και θα φιλοξενήσει τον Satoshi Fumi και τον Νίκο Διαμαντόπουλο σε δυνατά dj sets. Ο χώρος του ντεκ της Αίγλης Ζαππείου για εκείνο το βράδυ θα μεταμορφωθεί σε open air cocktail και sushi bar για αυτούς που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τους δυνατούς ρυθμούς των δύο άλλων stage.

Η συλλογή Big In Japan κυκλοφορεί από την Klik Records, ενώ η είσοδος στο Big In Japan Festival κοστίζει 35 ευρώ, με απεριόριστη κατανάλωση ποτού. Φυσικά όσοι πάτε με σκοπό να πιείτε λίγο ουϊσκυ ή βότκα παραπάνω, καλό θα ήταν να αφήσετε το αυτοκίνητο σπίτι!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.