XBLOG logo @2x

Τα κορυφαία drones που μπορείτε να αγοράσετε το 2017

Οι πωλήσεις των drones έχουν… εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, και για αυτό όλο και περισσότερες εταιρίες στρέφονται σε αυτή την αγορά. Δυστυχώς οι τιμές τους παραμένουν σε υψηλά επίπεδα όμως πιστεύουμε αυτό θα αλλάξει δραματικά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Με τόσα drones εκεί έξω είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιο πρέπει να αγοράζετε. Οπότε φτιάξαμε μια μικρή λίστα με τα καλύτερα drones του 2017.

DJI Inspire 2

DJI Inspire 2 with X5S

Ίσως το διασημότερο και καλύτερο drone που μπορείτε να αγοράσετε. Το DJI Inspire 2 είναι συμβατικό με κάμερες 5.2K Gimbal Cameras, επιταχύνει στα 80 χλμ σε 4 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 108 χλμ. Επίσης διαθέτει εξελιγμένη ανίχνευση αντικειμένων και μπορεί να πετάξει μέχρι 27 λεπτά. Είναι αρκετά καλό για βιντεοσκόπηση.

Τιμή: Από 1.980€ σε μικρά καταστήματα.

DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro

Το DJI Mavic Pro αξίζει άμα θέλετε κάτι μικρό και εύκολο στην μεταφορά, αφού κλείνει και έχει το μέγεθος μπουκαλιού. Έχει κάλυψη 7 χιλιομέτρων, έχει ταχύτητα 65 χιλιομέτρων και αυτονομία 27 λεπτών. Φυσικά δεν λείπουν οι έξυπνες λειτουργίες του και η πληθώρα αξεσουάρ.

Τιμή: 1.199€

Yuneec Typhoon H Pro

Yuneec Typhoon H Pro

Το Yuneec Typhoon H Pro δεν είναι αρκετά γνωστό όσο τα προηγούμενα αλλά είναι αρκετά ικανό και μπορεί να σηκώσει βάρος. Μπορεί επίσης να βιντεοσκοπήσει σε ανάλυση 4K, έχει σύστημα για να αντέχει στις δονήσεις και να αποφεύγει τις συγκρούσεις, έχει μικρό σώμα και διαθέτει 8 έξυπνες λειτουργίες πτήσης.

Τιμή: Από 1.550€ σε μικρά καταστήματα.

3DR Solo Drone Quadcopter

3DR Solo Drone Quadcopter

Το 3DR Solo είναι σχεδιασμένο για βιντεοσκόπηση και για αυτό είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να αγοράσετε μια κάμερα ή να χρησιμοποιήσετε κάποια GoPro αν έχετε. Έχει αυτονομία 20 λεπτών και στη συσκευασία θα βρείτε ένα τηλεχειριστήριο τύπου PlayStation.

Τιμή: Δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει — ακόμα — στην ελληνική αγορά.

DJI Phantom 3

DJI Phantom 3

Το drone που ξεκίνησε αυτή τη μόδα. Μπορεί να πετάξει μέχρι 25 λεπτά, διαθέτει 12-megapixels κάμερα που τραβάει 2.7K HD βίντεο και εφαρμογή κινητού για να βλέπετε ζωντανά ό,τι και το drone. Άμα θέλετε να αγοράσετε το πρώτο σας drone μάλλον πρέπει να ξεκινήσετε με αυτό.

Τιμή: Από 499€ σε μικρά καταστήματα. 599€ η επίσημη τιμή στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.