XBLOG logo @2x

Best Dj Awards: Ψήφισε τον αγαπημένο σου Dj

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Planetworks και την Amstel Pulse online ψηφοφορία για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων Ελλήνων DJs! Μπαίνοντας στο www.bestdjawards.gr μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας top 5 Ελλήνων DJs και έναν διεθνή dj, επιλέγοντας από την λίστα με τους DJs ή προσθέτοντας κάποιον άλλο που δεν υπάρχει στη λίστα.

Αφού επιλέξετε τους DJs θα πρέπει να κάνετε ένα τυπικό registration, ενώ στη συνέχεια θα λάβετε email με ένα confirmation link, στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ προκειμένου να καταγραφεί η ψήφος σας.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 10 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου, ενώ όσοι ψηφίσουν μπαίνουν σε κλήρωση για 10 καρέκλες multimedia Sony Ericsson, 150 ζευγάρια ακουστικών Pioneer SE21MJK, 100 T-Shirts Puma και 50 cd “Bob Sinclar – Born In 69” (new album)!

Η απονομή θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 22:00 στο club Venue (Πειραιώς 130) και θα την παρουσιάσει η Μαρία Περδικέα. Εκτός των 5 Ελλήνων δημοφιλέστερων DJs, θα δοθούν τα τιμητικά βραβεία:

  • Master Award σε 10 βετεράνους DJs
  • Respect Award σε 10 ανθρώπους που έχουν συμβάλλει στο ελληνικό nightlife
  • και σε 5 talented free style dancers του σήμερα

Τέλος, θα ανακοινωθεί και η λίστα των δημοφιλέστερων ξένων DJs, σύμφωνα με την ψηφοφορία.

Αμέσως μετά την απονομή και μετά από πολυετή απουσία από τα ελληνικά clubs, ακολουθεί ο Super Star dj Bob Sinclar, παρουσιάζοντας τα παγκόσμια Hits “Love Generation”, “World Hold On”, “Rock This Party”, αλλά και κομμάτια από το νέο του album που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο “Born In 69”.

Χθες έλαβα διπλή πρόσκληση από τους διοργανωτές για το event, οπότε stay tuned στο xblog.gr για βίντεο και φωτογραφίες από την απονομή!

Best Dj Awards - Private Invitation

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.