XBLOG logo @2x

Τα ντοκιμαντέρ του BBC Earth διαθέσιμα στο On Demand της COSMOTE TV

Με πάνω από 200 ώρες επιλεγμένου περιεχόμενου του δημοφιλούς καναλιού ντοκιμαντέρ BBC Earth, εμπλουτίζεται η On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV, στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας της με τα BBC Studios. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν στη διάθεσή τους για απεριόριστη θέαση -χωρίς κάποια χρέωση – τις πιο δημοφιλείς και εμβληματικές σειρές του BBC Earth. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται διαρκώς.

Μεταξύ άλλων, στην On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV, οι τηλεθεατές θα βρουν το Where the Wild Men Are With Ben Fogle, στο οποίο ο περιπετειώδης Μπέν Φόγκλ συναντάει ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μείνουν στα πιο απομονωμένα μέρη του κόσμου, το David Attenborough’s Natural Curiosities, το οποίο εξετάζει ιδιαίτερα πλάσματα που υπάρχουν στη φύση, το Frozen Planet με τον δημοφιλή ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν, τη βραβευμένη με Emmy® σειρά Life Below Zero κ.ά.

COSMOTE TV BBC Earth Blue Planet 2 1

«Η νέα μας συνεργασία με τα BBC Studios ενισχύει την On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV με δημοφιλές περιεχόμενο από το πρόγραμμα του BBC Earth. Το BBC είναι ιδιαιτέρως αγαπητό στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι οι συνδρομητές μας θα απολαύσουν την νέα αυτή προσθήκη στο ήδη πλούσιο portfolio της On Demand υπηρεσίας μας», δήλωσε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.  

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ενισχύεται η συνεργασία μας με την COSMOTE TV. Το νέο πακέτο με προγράμματα για την On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το ήδη διαθέσιμο πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του δημοφιλούς καναλιού BBC Earth. Τώρα το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ελεύθερα και όποτε θέλει το premium πρόγραμμα του καναλιού», δήλωσε η Natasha Hussain, Vice President και General Manager για τη Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο των BBC Studios.  

Η On Demand υπηρεσία BBC Earth είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της COSMOTE TV που περιλαμβάνεται το κανάλι BBC Εarth στο πακέτο τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.