XBLOG logo @2x

Baraonda Winter 2010-2011

Το Baraonda φοράει τα χειμωνιάτικά του και ξεκινάει δυναμικά με μοναδικά θεματικά parties  για όλη την εβδομάδα! Απόψε Παρασκεή 8 Οκτωβρίου το opening party, με τις καλύτερες μουσικές και γευστικές προτάσεις!

Το Baraonda επιστρέφει για τους χειμερινούς μήνες στην ιδιαίτερη νέο-μπαρόκ αισθητική που το διακρίνει. Η posh πολυτέλεια και το service υψηλών προδιαγραφών συμπληρώνουν το πολυτελές σκηνικό και υπόσχονται μαγευτικές βραδιές.

Το γαστριμαργικό ταξίδι εμπλουτίζεται φέτος με γευστικές sushi προτάσεις, ενώ για όσους προτιμούν τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, το μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εβδομαδιαία θεματικά parties

  • Κάθε Κυριακή: My Sundays live! Τα γνωστά Sundays Greek Parties επιστρέφουν για ένα χειμώνα διαφορετικό και πιο δυναμικό από ποτέ! Τα parties που ξεκίνησαν για πρώτη φορά πριν 5 χρόνια ετοιμάζουν την χειμερινή σεζόν με καλεσμένους-έκπληξη κάθε εβδομάδα που θα συζητηθούν! Guest DJs: Valentino & Nikos Souliotis. Έναρξη Κυριακή 17 Οκτώβριου με special guests: Vegas feat. Otherview – Mark Angelo & Shaya.
  • Κάθε Τετάρτη: Personas. Οι πιο fun μουσικές επιλογές που οδηγούν σε ένα πάντρεμα swing των 50s και (old school) disco house, με τα mainstream hits του σήμερα… Hosted by: Κρίτων Βέλλης & Φώτης Γιαννιώτης. Έναρξη Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.
  • Κάθε Πέμπτη: Teck-Nology. Ένα κοσμοπολίτικο party με δυνατές μουσικές επιλογές και special guests DJs. Ο πυρήνας γίνεται το deck γύρω από το οποίο συγκεντρώνονται τα πιο όμορφα πρόσωπα της πόλης. Έναρξη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου με special guest G-PAL και ακολουθούν Anna Maria X (21 Οκτ), Kleopatra (4 Νοε), Seragos & V-Sag (11 Νοε), Diamantopoulos & George Kyriakou (18 Νοε), Anna Maria X (25 Νοε), Kleopatra & Evi Sidiropoulou (2 Δεκ), Adrianos Papadeas (9 Δεκ).

Residence DJs: Μάριος Χαβιαράς από τους Dreamers, Κωνσταντίνος Πολυζώης.
Guest DJ Γιάννης Λάχανος

Baraonda: Τσόχα 43, Αθήνα, Τηλ. κρατήσεων: 210 6444308, 210 6441778
Ανοικτά καθημερινά από τις 21:00 (Δευτέρα-Πέμπτη 10€, Παρασκευή-Κυριακή 15€)

Baraonda

Baraonda

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.