XBLOG logo @2x

Balux: Οι μαγικές καλοκαιρινές νύχτες συνεχίζονται!

Είναι γεγονός! Ένα από τα πιο hot club της παραλιακής για ένα ακόμα καλοκαίρι προκαλεί αίσθηση στην καλοκαιρινή ζωή της Αθήνας και… χαρίζει τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές σας αναμνήσεις! Το Balux club restaurant συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του στο  χώρο της πισίνας, αποτελώντας την πιο στυλιστική πρόταση για το καλοκαίρι του 2010.

Opening: Μ. Σάββατο 3 Απριλίου, στις 12 τα μεσάνυχτα! [Facebook Event]

Φέτος, η ατμόσφαιρα του Balux γίνεται ακόμα πιο… επιβλητική, με τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο δίπλα στην πισίνα, ειδικά διαμορφωμένο με επίπεδα και με την μοναδική θέα στη θάλασσα.

Στο χώρο του club θα λειτουργήσει επίσης εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα από τα μέσα Μαΐου, ώστε να απολαμβάνει ο καθένας μία βραδιά που ξεκινάει χαλαρά με φαγητό και, καθώς η ώρα περνάει, συνεχίζεται σε πιο up ρυθμούς, με τα ξεχωριστά Balux cocktails!

Μέχρι στιγμής, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Balux έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Aπό 5 Μαΐου και κάθε Τετάρτη το Balux συνεργάζεται με το Mad στην ζωντανή εμφάνιση Ελλήνων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.
  • Από 6 Μαΐου και κάθε Πέμπτη η παράδοση συνεχίζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της house σκηνής να αναλαμβάνουν τα decks του Balux
  • Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η πιο… ψαγμένη μουσική της πόλης με τους dj Dim trik και dj Jojo.

Balux info

– Ημέρες Λειτουργίας: Τετάρτη με Σάββατο
– Τιμή εισόδου: 15 ευρώ με ποτό | Τιμή φιάλης: 110 ευρώ
– Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941 620
– Διεύθυνση: Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου Β58 (εντός Αστέρα Γλυφάδας)
– Online: Facebook Fan Page | Επίσημο site www.asterascomplex.com

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.