XBLOG logo @2x

Back from Kefallonia! – Back to blogging! – Διαδικασία διακοπής adsl και ξανά ενεργοποίηση στα 2048 kbps!

Γύρισα από την Κεφαλλονιά, αλλά σε αυτό το post δε θα διαβάσετε πολλά περί Κεφαλλονιάς! Θα ακολουθήσει αναλυτικό post τις επόμενες μέρες, όταν θα έχω και τις φωτογραφίες που βγάλαμε εκεί! Οι μέρες που περάσαμε εκεί χαρακτηρίζονται από μία μόνο πρόταση: Περάσαμε γαμάτα! Και σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό ο Μάκης (βλέπε www.hoteloceanis.gr) ο οποίος πέρα από την άψογη φιλοξενία ήταν και πολύ καλός “ξεναγός” δείχοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο το νησί (το ότι ήταν καλή παρέα εννοείται)!

Αυτή τη στιγμή που γράφω το post αυτό είμαι σε.. γραμμή προτεραιότητας στο τηλεφωνικό κέντρο της Vivodi. Βλέπετε πήρα την απόφαση να αφήσω την 512 σύνδεσή μου που έχω στη Vivodi και να πάω στα 2048 με το DSL Cube (πάλι Vivodi). Για να το κάνω αυτό όμως ακούστε τι γραφειοκρατικές διαδικασίες απαιτούνται:

– Να διακόψω την υπάρχουσα σύνδεση που έχω (με την ίδια εταιρεία) και την adsl πρόσβαση που έχω από το δίκτυο του ΟΤΕ (γιατί όταν έβαλα adsl το ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi δεν κάλυπτε ακόμα την περιοχή μου).

– Για να διακόψω την υπάρχουσα σύνδεση πρέπει να στείλω με φαξ φωτοτυπία ταυτότητας, τα στοιχεία μου και φυσικά το αίτημα της διακοπής.

– Στέλνω φαξ την Πέμπτη 3/8/2006.

– Τους καλώ σήμερα να δω αν προχωράει η διαδικασία και μου λένε ότι δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα και να το ξαναστείλω επειδή μάλλον η ταυτότητα βγήκε “μαυρισμένη” στη φωτοτυπία και δεν καταχωρήθηκε (και ερωτώ εγώ: δε θα έπρεπε να με καλέσουν και να μου πουν “κύριε τάδε η ταυτότητα δε φαίνεται, ξαναστείλτε το φαξ” ε ??)

– Ξανάστειλα το φαξ πριν από 1 1/2 ώρα και τους καλώ τώρα για να δω αν το έλαβαν και αν είναι οκ. Η αναμονή μου μέχρι τώρα σύμφωνα με το καντράν του τηλεφώνου μου έχει ξεπεράσει τα 20 λεπτά.

Για να γίνει η διακοπή από ότι μου είπαν χρειάζονται περίπου 5 μέρες και μετά ξανά πάλι άλλες 15 (20 λέω εγώ) μέρες για ενεργοποίηση της νέας σύνδεσης. Πάλι καλά που το Σάββατο φεύγω για Σκόπελο και όσο θα λείπω εκεί ελπίζω ότι θα.. τρέχει η διαδικασία, έτσι ώστε όταν γυρίσω να είναι ενεργοποιημένη η νέα μου σύνδεση..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.