XBLOG logo @2x

Babae στον Αστέρα Γλυφάδας

Dancer Στέλλα στο BabaeΤην περασμένη Τετάρτη το βράδυ κατέβηκα στην παραλιακή.. Πρώτα περάσαμε από το Envy που βρίσκεται στο Ελληνικό, τις Τετάρτες εκεί έχει Urban Massive party με R&B και Hip Hop μουσικές από τους Mr Chi και Dj Reckless.. Τρελή ζέστη, κόλλαγες κανονικά και οι μισοί καναπέδες του club ήταν τόσο υγροί από την υγρασία λες και είχε βρέξει! Το Envy γενικά σαν μαγαζί δε μου πολυ-αρέσει, ήπιαμε ένα ποτάκι και την κάναμε για το Babae στον Αστέρα της Γλυφάδας..

Το club Babae είναι το περσινό Balux και φέτος βρίσκεται σε διπλανό χώρο, λίγο πιο μικρό και μαζεμένο από πέρυσι. Ο εσωτερικός χώρος του περσινού Βalux φέτος χρησιμοποιείται για δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει η πισίνα όπου μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας τα πρωινά.. Κάθε Τετάρτη τα decks αναλαμβάνει ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης με R&B και το club είναι κυριολεκτικά μέσα-έξω κατάμεστο..

Για την περιγραφή του Babae δανείζομαι ένα μέρος της περιγραφής της Σίλιας Αντωνίου από το αθηνόραμα:

[..] Μόλις περάσεις την πόρτα ένας νεοϋορκέζικος αέρας φυσά πάνω από τη Μεσόγειο. Λίγα μπανανόδεντρα και φοίνικες σε παρτέρια δίνουν εξωτικό τόνο στο μίνιμαλ, λευκό σκηνικό με τα ελάχιστα διακοσμητικά στοιχεία (η κονσόλα με τις μπρονζέ ψηφίδες, τα κεριά, η ζωγραφιστή πόρτα για τις τουαλέτες). Το συνολικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλαίσθητο και σου μεταδίδει ένα κοσμοπολίτικο feeling. Ξύλινα decks έχουν στηθεί πάνω στην αμμουδερή παραλία, ενώ μία σειρά από τζαμαρίες προστατεύουν το club από τον αέρα ή την ανοιξιάτικη ψύχρα (χωρίς να στερούν τη θέα) και ανοίγουν όταν ο καιρός το επιτρέπει. [..]

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το πάρτι, ενώ περισσότερες μπορείτε να δείτε εδώ.

Dancer Stella BabaeBabae crowdNikos Vourliotis & RicoRico + Νίκος Μίχας + Gorilla + ΕκλεκτικόςΜαρία & Στέλλα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.