XBLOG logo @2x

James Cameron: Έρχονται 4 νέες ταινίες Avatar

To Avatar κατάφερε και έγινε μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες όλων των εποχών, και για αυτό ο σκηνοθέτης του James Cameron αποφάσισε να ετοιμάσει sequel ταινίες. Όχι μία ή δύο, αλλά τέσσερις ταινίες θα διαδεχθούν το πετυχημένο Avatar που έσπασε τα ταμεία όταν κυκλοφόρησε το 2009.

Ο James Cameron αποκάλυψε τα σχέδιά του κατά τη διάρκεια του CinemaCon που διεξάγεται στο Las Vegas, σε μία ομάδα δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα είπε ότι το ‘Avatar 2,’ το πρώτο sequel, θα κυκλοφορήσει μέσα στα Χριστούγεννα του 2018, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τρίτη ταινία που θα βγει στην εορταστική περίοδο του 2020 και το φινάλε θα χωριστεί σε δύο ταινίες οι οποίες θα παιχτούν στις αίθουσες των κινηματογράφων το 2022 και το 2023 αντίστοιχα.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιοι θα πρωταγωνιστούν και από ποιους θα αποτελείται το cast, ωστόσο ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, Sam Worthington, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στα sequels. Δεν αποκλείεται να δούμε και τη Zoe Saldana στις νέες ταινίες. Όπως και να χει, το πρώτο Avatar άγγιξε τα 2.7 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις στο παγκόσμιο box office και για αυτό τα studios σίγουρα θα επενδύσουν πολλά εκατομμύρια για να γυριστούν καλά τα sequels.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.