XBLOG logo @2x

AVATAR, Από σήμερα στους κινηματογράφους

Από σήμερα προβάλλεται στους κινηματογράφους το AVATAR, η πολυαναμενόμενη ταινία για πολλούς εδώ και καιρό. Η πλοκή της νέας ταινίας εξελίσσεται στο φανταστικό κόσμο του πλανήτη «Πανδώρα» μέσα από μια πανδαισία τρισδιάστατων εικόνων, περιγράφοντας την περιπέτεια του Jake Sully, ενός πρώην πεζοναύτη που αναζητάει μια νέα ζωή μέσα από τη σύνδεση με το προσωπικό του Avatar και τη φυλή των ιθαγενών Navi.

Την Τρίτη είχα την τύχη να παρακολουθήσω από τους πρώτους την ταινία σε 3D, στην avant premiere στο ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι που διοργάνωσε η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με την 20th Century Fox, την Coca Cola Zero, την ελληνική εταιρία διανομής ODEON και χορηγό επικοινωνίας τον ANT1, ενώ μετά την προβολή ακολούθησε cocktail party στο Guzel.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, η LG Electronics Ελλάς έχει οργανώσει μια σειρά δράσεων με στόχο να φέρει το κοινό σε επαφή με τα νέα LG Chocolate BL20 και BL40 και με το μαγικό κόσμο του AVATAR. Συγκεκριμένα, οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν branding λεωφορείων και outdoor σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σε συνεργασία με τους κινηματογράφους ODEON και την Vodafone, διεξάγεται ένας διαγωνισμός σε επτά πολυκινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα, όπου οι καταναλωτές κερδίζουν δώρα από την LG και τη Vodafone.

Συμπληρωματικά, στα καταστήματα Vodafone oι καταναλωτές που θα επιλέξουν ένα από τα δύο κινητά, κερδίζουν αυτομάτως δύο εισιτήρια για την ταινία AVATAR.

Δείτε το AVATAR trailer!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.